~ CliCk mY HeArT ~

Friday, December 2, 2011

~dot dot untuk nurse & doctor ~

Sejak2 dh pindah tempat keje ni, aku mmg tak amik oder bisnes kecik2 yg aku tengah buat sekarang ni...tau kan, bisnes aku tuuu...lgpon kalo oder susah lak aku nak antar @ org amik kt opis mcm slalu...takkan nak harapkan kt en asben pula, dia pon kdg2 bz juga..susah nk antar2 ni.


Tapi tu lah, rezeki tetap ada. Ada gak yg oder di ujung minggu. Time coti camni mmg aku ada masa nk buat. Mula2 tu tu kata jer open 4 order ari minggu jer, tup2 en asben sms ada pula doc & nurse kat tempat keja dia nk oder, buatkan juga la..lagipun ni kat tempat keje asben, senang derang amik kat dia jer.."hai bang....apam dah melarat ke doktor pulak dah" ......tu la rejeki


Thanks juga pada kak Farah. Kak Farah ni mmg regular customer, masa keje kat Putrajaya dulu tiap2 minggu dia oder & kdg2 tu ada dia amik oder utk kwn2 dia. K.Farah  ni kawan opis Zana. Thanks juga utk zana. Last week kak Farah sms nk oder, igtkan dia nk mkn ari Ahad tu, rupanya dia nk mkn utk ari Khamis coz masa tu dia gi jenjalan kot...siannya. kalo tahu dr awal, leh jer aku buatkan ari Rabu..terpaksa la K.Farah simpan apam tu lam peti es dulu.


Sorry la tayang picas apam yg buat baru2 ni...kenangan tu. Apam ni kan bermusim, pasni bila musim apam ni dah tak der, leh la aku tgk2 smula gambar2 apam yg aku dh buat









citer ni dh masuk dlm draft last week lg, tp br ari ni update...huhuhu


Banyak n3 yg tertunggak sebenarnya..x sempat nk buat, terpaksa la merangkak2 buat n3...tak sabar2 juga nk update pasal gambar kt bawah ni.


Sabtu lepas rumahku dikunjungi seseorang.....mungkin ada yg kenal & mungkin juga yg tak kenal. Tak per, nanti aku perkenalkan ok. Pada yg dh kenal tu....syyyyyyyyhhhhh...diam2 tau




17 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alhamdulillah, moga terus murah rezeki...

Seronok tengok orang yang rajin berniaga nih... Sunnah Rasulullah...

Mama Gee said...

org dekat ni juga yg tak sampai2 kat umah u...

~izan~ said...

rajinnya akak..byk tempahan,murah rezeki.tak lama lagi mesti sampai ke alamanda bagai pulak..Amin...

kalau teka dpt hadiah tak tu kak hehe

syariza09 said...

*Lady Salwa


alhamdulillah...setakat ni leh la buat lagi...selagi terdaya

syariza09 said...

mama gee

meh la dtg umah i, dialu2 kan

syariza09 said...

mama gee

meh la dtg umah i, dialu2 kan

syariza09 said...

izan

izan lg rajin drp akk. hadiah apam nk tak

syariza09 said...
This comment has been removed by the author.
mamyharraz said...

Alhamdulillah.moga lepas2 ni bertambah rezeki sya.amin.

takmo teka. tp nak baca entry.updated cepat ya ;)

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Ayen... said...

Dah jd tokey beso,dah kaya nanti jgn lupa kwn2 yek....hehe

Zana Adieyza said...

apam polkadot akk sedap!! semoga trs dimurahkan rezeki kak..

wahida said...

semoga terus sukses dan maju jaya...
tumpang hepi sekali...

-Sara- said...

dh tau dh sape tetamu tuu..hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 semakin meriahnya dia berdot..dot...

munna said...

cantik dan gebu apam dot2 tu.... blogger izan tu kan?

mama ieqa said...

Tingin nak rasa apam akak buat.. ehehhee.
dah baca kat n3 tetamu akak tu... ehehhehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails