~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, December 15, 2011

Buat masa ini, lupakan jer dulu niat itu

Apa yg ini itu....
Pagi ni bila baca Harian Metro, trus aku lupakan niat sbelum ni.
Niat apa yer? niat nk melawat bro kat bawah ni



Sorry arrr bro
Gua x pat nk lawat lu..
Gua takut lu wat prangai mcm kwn sedara lu
Suka suki gigit kaki org
urrrmmmm....bila gua dah ada baju kalis, baru gua gi melawat lu kat zoo


**mcm citer ni, mak budak tu dh nekad x kan jejak kaki ke sana 7 keturunan...kalo aku pong, mmg marah berapi beb! sapa x sayang anak wehhh...anak kita luka sbb jatuh pon, kita dah sedih, ni pula ank kena gigit ngan siamang...... issshhhhh...

nak tahu rupa siamang camner???

google

ni la bro SIAMANG
encem lg bro retis kt atas tu


5 comments:

~izan~ said...

tu la kak,terus cancel nk bwk anak2 gie zoo lps ni.takot pisang berbuah byk kali huhu.

binatang ni kdg2 nampak jinak cmner pun tetap binatang,tak dgr kata. tp yg ni katanya terlepas kan.haiish takot!

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang ngeri je kalo diserang binatang camni kan...

kesian budak tu... tak pasal2... memang bahaya jugak bawak budak2 pi tempat camni...

Fara said...

berteka-tekuk dgn cik abang semalam....siamang tu menatang apa?? hihihihi.

mmg seriau nk bawa anak pi zoo. sbb tu la sampai ke hari ni tak pernah lagi jejak kaki ke zoo.

~Siti Hajar~ said...

kami pun dah batalkan hasrat nk lawat geng2 kat zoo nu, takut dengar citer gigit mengigit nih, gigi binatang kan berbisa, takut wooo...

Xpelah kita xpyh lawat kat zoo, kita lawat kot google je, search je binatang apa nk tgk, selamat....hehe

cikpuanhady said...

tu lah kan, kesian kat budak tu..huhuhu..canela boleh terlepas tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails