~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 19, 2011

::WW:: Jatuh cinta


























Saya sudah jatuh cinta ngan KC orange....cantik tak??????
Apa2 hal verangan dulu.............lalalalala

14 comments:

mamyharraz said...

mmg cun!

ehemmm utk rmh baru kah? ^__^

~Siti Hajar~ said...

Dpt KC mcm ni nk masak pun sayang kan...camno tuh...hehe

Xpe verangan dulu eh..

MrS. F!zA said...

orenn???

Mama Gee said...

mesti pasni ceriaa je bila masuk dpr..pastu buat kuih pun berseri2 jek...hehehee

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dulu masa mula2 beli rumah dok verangan jugak... tapi disebabkan lambat lagi boleh dok umah tu (kes beli umah kat kampung) sebab tak tau bila leh transfer balik kampung, makanya terpendam je la dulu angan2 tu...

Tapi cam maybe nak wat warna merah or hitam kot...

Orange pun canti jugak... kelas gitu... hehe

Ayen... said...

setuju...memang canteklaa.

sW33tdARLiNG said...

auuww mmg jarang dilihat

Qhaifa Nur said...

cantik juga, tak dapat tak palah janji berangan dulu...

wahida said...

baca satu artikel dulu, katanya warna oren ni membuatkan nafsu makan tu sentiasa ada jer...


sesuai la tu kat dapur kalau oren kan...

Zana Adieyza said...

zana lagi suka merah.. hihihi..

nak berangan jap la.. hahahha

che mid said...

Percaya tak, sampai la ni rumah akak takde build in KC hi hi..

~izan~ said...

betul tu kak,semangat nk masak!

NM02 said...

verangan itu best!

hyazz said...

memang cantek azs...verangan la dulu...mane tau kot kot pas ni takyah berangan dah..terus jer dok kat dapur...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails