~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, October 13, 2011

Warna-warni

Makin laju jerrrrr
Alhamdulillah, rezeki selepas raya, al maklumla masa ni kan ramai yang buat open house & majlis besday. Tiap minggu mengukus apam. Rezeki jangan ditolak. 


Dah letak pic dlm blog, senang nak refer kaler2 yg aku dah buat. Terima kasih pada kawan2 sekolah, kawan2 blog dan kawan2 baru kerana sudi tempah yer. Kawan2 blog yg dah oder & buat n3 pasal apam ni pun, terima kasih banyak...luv u all. Terima kasih juga pada yg repeat order. 
Now dah ada inti baru, kacang itam (sama ngan inti pau), sedap sbb rasa pau ^_^








Bila gajet ada, tangan pun makin ligat

8 comments:

Huda said...

cantiknye kak :)alhamdulillah murah rezeki lepas raya yer..

Yan said...

ALHAMDULLILAH..mudah2an bertambah2 lagi.

Ayen... said...

Alhamdulillah...rezeki kan,semoga terus berjaya.

~Siti Hajar~ said...

Wah! makin maju bisnes...alhamdullilah rezeki..

Smlm sy siapkan 100 biji tempahan apam ni jgk, bancuhan pertama ok, bancuhan ke 2 hampeh, nape jd cmni eh? ada pandangan tak?

*Nti sy bt n3 apam xjadi tuh...

Zana Adieyza said...

apam yg akk jual mmg sedap! cantik lak warna2 apam tu..

kak,z ana da e-mail ttg apam ni.. nnti check e-mail akk yer..

-Sara- said...

geramnya tengok apam2 awak tu, comel!

opps, apam awk? teeeeettttt! jgn kuning2 tau! :P

~izan~ said...

Alhamdulillah..byk rezeki masuk..memang apam2 yg akak buat cun2 belaka...variasi plak tu inti2nya =)

PinKy MoMMa said...

sangat cantik dan comel hasilnya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails