~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, October 4, 2011

Saya suka barang free (^_^)

Rasanya bukan aku sorang yg suka, uols pun mesti suka kalo dpt brg free..kan..kan..jgn nk tipu :).


Ari tu dpt sampul, dlm hati terpikir2 saper la yg antar surat kat aku ni.



bila buka sampul, nampak ni.
ooooo baru tringat, masa tu aku klik iklan nuff Kotex kat blog dan ada isi borang utk dpt pantiliners free.
alaaa...saja suka2. tapi rasanya dah lama aku buat tu, dh x ingat bln bila.

bila buka, dpat la 4 ketoi pantiliners, rasanya ni produk baru kotex.
Jadi la tu, bknnya kena bayar pon.
hehehe...suka sangat :)


Ni pula beli susu Aiman bln ni, dpt lagi barang free
Suka kumpul barang2 free, nak guna bila, tu lain cerita. 
Kadang2 tu, kalo tak guna, ai bagi jer kt orang.





semenjak dua menjak ni, aku rasa lembap jer nk update blog....nanti ai update kisah kek pelangi tu, pic x lengkap lagi...huhuhu


16 comments:

fieda said...

betui tu..saya pun suka brg free..seronok bila posmen dtg umah hantar...

-Sara- said...

sape tak suka brg free kan..hehe

Qhaifa Nur said...

suka hantar penutup sudu annum dapat tebus barang baby...

hyazz said...

weiii...bess nye dapat kotexx.. der lagi tak ek..nak isi borang jugak lah

syariza09 said...

fieda

sy pula x sempat nk jumpa posmen :)

syariza09 said...

-Sara-

betul2

syariza09 said...

Qhaifa Nur

leh wat collection

Mama Gee said...

wahh mcm mak ai lee...heheeh
ai plak ske membuang barg...nampak semak je buang..huhuhu

syariza09 said...

hyazz

iklan nuff kotex tu dh x der

AzMask said...

saya pun suka barang free... hehehe

eima said...

ok la tu guna jari je pun leh dpt brg free

~izan~ said...

kalau saper tak suka brg free tu ada la sumthing wrong kak ehehe.

izan beli dugro ari tu dpt pinggan cantik hehe.beli skali 8 paket,dpt 8,tamak! haha.

tapi fernleaf dpt botol air pun best.bley tak paksa anak minum ni plak hehe.

tp anmum jrg bg terus,kena tebus.fasya dah 5tahun hisap anmum huhu

~izan~ said...

lupa plak,akak wat kek karamel kan..ehehe

Ross... said...

sapa xsuka kan brg free...tp malas lak nk simpan kdg2 xtau nk buh mana..heheh tp masa dpt kemain xcited...

wahida said...

aku pun dpt pantiliner tu..saja2 klik kat iklan nuffnang hari tu...

jadik la kan...benda free...aku suka!!

Lee-Yan-Naa said...

kak..botol air tu kalo nak bagi kat orang,orang disini sudi menerima hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails