~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 17, 2011

Produk terbaruku

kelasssssssss kau maria!!!
serba serbi boleh buat! mmg kelasss...
Tangan yg serba boleh!!!!!! 
Opppppppppssssss sila jgn muntah darah ngan statement yg gila babas ni. Smua tu ota jer lebih.
produk ni aku beli daa...hulur duit, smua dapat. kiranya first time la beli. Tu pun sbb nk bawa gi rumah abg yg buat makan2 utk besday ank bongsu dia.




donut Big Apple  ala2 sushi.
cantik2 jer kan...sedap mata memandang, dalam ni ada inti krim & yg lain2, aku sempat rasa yg ada inti krim jer. Aku pula beli sikit jer, ingatkan kami2 jer, rupanya kat umah abg ramai pula sedara2 lain yg dtg, sian pula yg x dpt mkn . 

seronok tgk budak2 ramai camni, masing x sabar nk mkn kek.
Aiman biasa la, nk juga slh sorang dr kami temankan, terpaksala abah dia temankan bergambar. Org budak2 tecit, abah dia sorang jer yg besar...hihihi
Besday girl yg berdiri tegak tu ler, dah darjah 2 rupanya, makngah ni sampai terlupa.
Girl tapi perangai dah mcm boy...suka nau ikut lagak abgngah dia, agak kasar sikit ler.

Besday girl with papa & mama.
Ni jer yg makngah beli utk besday girl.
Ekceli susah gak nak cari brg dia, maklumla kalo beli brg2 gegirl, nak ke dia guna. Maklum la prangai dh mcm boy, harap2 baju ni pakai lah yer, sajer jer makngah bli yg ada tie, ada gaya boy kat situ.

16 comments:

Zana Adieyza said...

nmpk mcm sedap jer.. zana x pernah rasa la pulak.. trs lapar!

MRS. K said...

kelas mak ngah! beli baju ade tie gitew

MrS. F!zA said...

perghh! td igtkan kakmah yg buat.. donut ala shushi tu..

Mama Gee said...

br nk jelesss tadi u pandai buat sushi! heheeee

~Siti Hajar~ said...

Nmpk femfuan je bday girl tu, rambut pjg lg tu ha...pepandai je Makngah ni..hehe

Cantik baju tu, brand Garfield yer, nk cari tuk Dalia gak la..

wahida said...

mati2 aku ingat ko yg buat...huhu...

hyazz said...

wah...terer kau jahhh..kelas gitu...buat haku teringin ajork nih..harus lah gaji baru dapat makan nih...huwaaaa

syariza09 said...

Zana Adieyza

sedap gak, tp akk lbh suka donut bolat

syariza09 said...

MRS. K

dh girlboy..mmg kena gitu

syariza09 said...

MrS. F!zA

tu kena masuk klas msk sushi lak..hahaha

syariza09 said...

Mama Gee

hehehe...layannn

syariza09 said...

~Siti Hajar~

tu yg pelik, rambut panjang tp prangai cam boy

syariza09 said...

wahida

lom spai seru

syariza09 said...

hyazz

gaji pon x lama dah jahhhhh

~~*Lady Salwa*~~ said...

Baru je nak percaya ada produk terbaru... hehe

**minggu lepas baru je beli donut kat Big Apple... hehe... sedapppp...

~izan~ said...

izan suka donashi big apple tu kak..comel2 hehehe..

tetiba rasa nak donut2 tu.akak ni sj tau,goda2 huhu.

pndai akak pilih baju yg sesuai dgn watak si besday gurl tu,ganaz tp gegel hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails