~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 31, 2011

Lawatan ke opis baru

Semalam (Ahad) misi utk buat lawatan jalan2 yg kena lalu utk ke opis baru.
Kalau gi keje ngan kereta, x der la jauh sangat Putrajaya - Bandar Tun Razak. Pusing2 jer dah jumpa.


ni muka org teruja nk gi tempat baru
padahal lam hati ni dh stress tahap gaban


sebelum jumpa opis baru, aku akan melalui stadium, hukm, sekolah alam shah

dah lalu smua tu, baru jumpa ngan opis baru. yer...ni la tempatnya...mmg opis baru, tp bangunanannya lama.
 jgn la bandingkan ngan bangunan putrajaya, sentap tau!

lam ni ada student yer...bakal cikgu cikgi..
haa...kat ner?? x yah la ckp, aku mmg x suka bgtau secara direct kt ner aku keje kan...pandai2 la korang teka tekuk....
x turun pun, just tengok2 dr luar jer

dh pusing2 situ, misi mencari stesen LRT pula.
aku cuma naik LRT dan bas jer. kereta ada satu jer, yg tu gak en asben nk angkut Aiman. x per, aku naik public transport jer.

ooo stesen Bandar Tun Razak ni x leh naik coz x der bas rapid yg masuk kawasan ni.
Pasni terpaksa la aku turun stesen LRT Maluri, kt sana mmg banyak bas..tp ada ker bas yg lalu dpn opis aku...x serbey lagi.


Esok 1 November aku lapor diri kt tempat baru. En asben yg antar. Tapi aku cuma lapor diri jer, pastu dtg keje Putrajaya semula. Aku buat penangguhan sampai 11.11.2011, tak sangka cantik pula date yg aku pilih ni.

Harap2 boss sana benarkan aku tangguh 2 minggu

9 comments:

Zana Adieyza said...

semoga semuanya dipermudahkan oleh-Nya..

selamat bertugas di tmpt baru!

Yana Kama said...

good luck kak mah kat tempat baru..insyaallah suasana baru mungkin bagi mood baru jugak untuk kerja kan :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

herm, kat mana ye...

mudah2an ok la nanti kat tempat baru... cantik nombor tu... 11.11.11

mamyharraz said...

survey jln dulu..esok2 mudah sikit kan ;)

moga sya happy kt tempat baru :)

*ehemmmm dah dekat dah ni nnt boleh kita deting :")

Ayen... said...

Org kata x kenal maka x cinta,mgkin rasa kurang seronok sbb syg nak tinggal tempat lama.nanti2 oklaa tu kot,ayen doakan semoga bergembira di tempat baru...hehe

munna said...

selamat bertugas di tempat baru....

sW33tdARLiNG said...

kena duduk depan ofis tgk bas apa yg lalu.. jangan tunggu kat LRT & tanya...

Fara said...

dulu2 duk bdr tasik selatan biasa lalu depan ni....

selamat maju jaya kat tempat baru ye kak ;)

intan morsalin said...

dah dekat ngan opis sya...sya kat bdr sri permaisuri...kalau dr putrajaya..sya naik erl then trun kat TBS..dari TBS tu leh naik bas...tp rasanya leh naik lrt dr TBS ke stesen bdr tun razak...hehehe..kalau ade rezki leh jumpa sya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails