~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 10, 2011

Hari ni.............

TEPAT!!!

Hari ni rasa macam2...Sakit badanku. sengal2 jer rasanya..
Sakit urat ker, semalam tak ke mana2, tapi banyak urusan yang dibuat di rumah.
Nak buat kek karamel utk kawan2 pun dah rasa tak daya.....
Penat sangatttt, agaknya tak cukup rehat kot...

Skrg rasa nak demam pun ada...
Bosss.................Petang ni  saya half day !!!!!!!

11 comments:

~izan~ said...

kak,mana gmbr kek karamel tu,izan buat tak cantik huhu..akak buat mesti cantik bangat!~

AzMask said...

take a rest...

~Siti Hajar~ said...

Monday Bluess yer...

Bangun...bangun...awak!!!!

mamyharraz said...

monday blues betul ni =P

mkn ubat cepat halau virus2 jahat tu nnt melarat ke demam pulak..

Mama Gee said...

Uitss...nk halfday jugak arrrrr

wahida said...

mcm tanda tak sihat je tu..

cepat baik ye dear...

Fieza79 said...

nsb bek dh stat cuti...ter sgt la mls nak pi keje skrg ni..rasa cm nak stay umah je lps pntang ni hehee...

Huda said...

rehatla kak :)

hyazz said...

lorrr..sampai sakit2 badan u...musim kot

Yana Kama said...

jangan lupa rehat dan amik ubat kak kalo tak baik lagi :D

che mid said...

Selamat beristirahat ya bukk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails