~ CliCk mY HeArT ~

Friday, October 7, 2011

Sejuk-sejuk macam ni, redha jerrr

Masa gi Tesco ari tu, terberkenan ngan ni

 Blanket RM10
Bukan untuk aku dan bukan juga untuk abah. Dah terang2 kat situ ada tulis Kids of coz la utk Aiman. Slalu yang aku jumpa kat pasar malam blanket utk Kids RM15, utk dewasa RM10 jer. Pelik pula, padahal blanket budak ni bukannya besarpun.
Sib baik Tesco ada jual murah, terus jer sambar. Kaler pink pon ada,  gegirl pakai cumil la


sana sini ada car...
sebelum ni bukannya tak ada, ada tapi pakai blanket baby, kecik jer saiznya.
Aiman pun bukannya jenis berselimut, kalo berselimut, sah2 nyer dia campak semula selimut tu.
Tapi akhir2 ni cuaca kan sejukkk, bila selimutkan, dia redha jerrrr......haaa tahupun sejuk yerrrr


skrg ni mlm2 tido pon best, sejukkk jerrrr

13 comments:

-Sara- said...

ehemmm2..lain macam jeeeeeeee statement..hihihi :D

hyazz said...

hahah...bess tido bile sejuk...kan..

Qhaifa Nur said...

murah lah..lama dah tak gi tesco..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Betul tu, sekarang ni malam2 memang sejuk... Masa mula2 nak tido je pasang kipas... tengah2 malam bangun tutup sebab tak tahan sejuk... hehe

eima said...

sejuk benor skrg ni kan .. skrg ni pun aku tgh berselimut kat opis...hihi

AzMask said...

hepi besday aiman... cantik selimut kereta mama beli tu..

ainnoraini said...

mmg sejuk sekarang ni..tido tak pyh bukak econ..kipas pun dah sejukkannn...

mamyharraz said...

aiman tak suka selimut..sama ler dgn kakal..org selimut dia tendang..gigih dia bersejuk-sejuk ekon+kipas sabar jelahh..

comey selimut baru aiman :)

Yana Kama said...

tengok selimut terus layu je mata kak ekekeke

SyUhAdA said...

mmg sjuk skang nie..tido siyes best..

MrS. F!zA said...

darwisy tgk ni msti suka sbb ada gmbr keta..hikhik

~izan~ said...

selimut ni mmg best. sebab bulu2 rata gitu hihi.

kalau izan sah2 dah pink aje kak,anak2 ni taksub benar pink.

tp kejap je selimut,pastu tah kemana mcm aiman akak jugak hihi

che mid said...

Aiman.. Che Mid kongsi boleh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails