~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 12, 2011

Badan pun pandai nak mengada-ngada

Alhamdulillah...terima kasih yer kawan2 yg doakan kesihatan saya. Smuanya dah beransur sihat, & harap dapt sihat sepenuhnya. Ari ni saya dah keje & en asben pula yg cuti , dia pula yg macam nak demam, berjangkit la tuuu.


Tak sia2 Isnin lepas halfday. Blk umah cek suhu dh naik 39darjahC...bila lama tak demam, lain macam jer badan ni huhuhu..berdiri lama2 pun tak larat, pening jerr, dah tu badan sengal semacam, nk buka spender pon tak larat hehehehe...biasa la tu, dah lama x sakit, badan pun ngada2 la sikit. Yang siannya Aiman la, mlm tu asyik nk main ngan mama dia jer...asyik sebut "jom la mama, main kat luar", masa tu aku dh rest lam bilik..sian kat anak, aku baring2 kat hall tu, janji dia dpt tgk muka mama dia ni.


Semalam pening2 tu masih ada, aku EL jer...tak daya lak nk stay kt opis. 


Pagi tu asyik baring dpn tv jerr, petang tu baru leh buat keje sikit2, sapu sampah & mop lantai..dh melekit2 lantai dikerjakan Aiman. Sambil2 tu layan citer ni


VCD CUN (alaa..lakonan Maya Karim & Remy Ishak)
Citer ni dah lama kat panggung, ni beli CD bln lepas lagi, tp semalam baru dpt tgk.
Bagi aku ok la, layan la juga, citer ni banyak guna loghat Utara, sapa2 yg x paham loghat utara maybe tak suka kot, yer lahh x berapa nak paham apa yg depa tu cakap.


Semalam bukan aku sorang, tapi bertemankan  

si tecit ni....
Pagi tu mmg bagi dia tgk Tom Jerry, sib baik tak banyak ragam.
Petang tu dia tido, baru aku leh konker TV


nanti ai jalan2 umah uols yerrrr

8 comments:

-Sara- said...

oo baru baik demam rupenye..alhamdulillah dh ok :)

Yan said...

semoga cepat ok semuanya..

akak kalau mul arasa nak demam, cepat2 telan panadol active fast..

mamyharraz said...

selamat kembali disini :)

dvd cun tu mmg best..sedih pun ya.sy dah tgk mmg cunnnn lah citer tu ;)

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah dah beransur sihat...

Sy dah tgk citer cun tu, lawak la & jln citer best (org utara kan...)...hehe

Qhaifa Nur said...

saya pulak anak bergilir demam...
minta ok lah..

AzMask said...

Demam bermusim ni.. ramai yang demam batuk n sesema.. Cepat baik yer..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Memang musim kot sekarang ni... Anak yg no.2 tu baru je baik dari demam ritu...

**dok teringin jugak nak tengok cerita cun tu... tapi tak dapat2 lagi tengoknya...

~izan~ said...

akak cayang,lama tak dtg sini..akak demam yer..cian akak.. tp dah sihat skrg.. Alhamdulillah. kot demam lain ke ehehe..

senyum tikit =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails