~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, October 25, 2011

Gigih daku print, semata2 RM6.99

Last week buka blog, buka FB masing2 status suruh photostat @ print kupon ni. 
Ak pun gigih juga print, buka satu tapi 3. Alang2 weekedg dh kluar jln2, harus la ke McD utk cuba before kupon tu x pired 25 Oct.


Belinya 2 jer, tamak pula kalo beli 3.
Total RM7.40 (+ tax)

Pasni rege dh naik ler.....RM10++++

eh ada masa lagi kot...sapa2 nk cuba, sila print bwh ni



10 comments:

~izan~ said...

murahnya kak..last day ari ni ek..adehh mcm tak sempat je huhu...

ainnoraini said...

ade dpt jugak...belum sempat nak prin jer...
kalau print kene 6 keping tu..termasuk semua kat rumah tukannn..

mamyharraz said...

tskk..kenapalah tak ketahuan lebih awal..kalau tidak boleh print.

mcd mmg idaman selalu sama mcm kfc hehee :)

-Sara- said...

yayy! nak print gaklah! ptg ni leh redeem..hehe..

eh, print black n white boleh ke?

syariza09 said...

~izan~

sempat lg tu :)

syariza09 said...

ainnoraini

print jer banyak2 akk utk smua rakyat jelata

syariza09 said...

mamyharraz

laaa...igtkan mammy dh tau. sempat lg tu

syariza09 said...

-Sara-

blh jer itam putih

Lyaa Suriany said...

tiba tiba rasa nak mkn mcd ni

intan morsalin said...

baru je mkn McD weekend ritu...tp x guna kupon ni pun...huhuhu...rugi je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails