~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 24, 2011

Ucapan terakhir

Kredit pic mamaGee

Pagi ni Jamuan Perpisahan ahkak.
Suka atau tak suka, terpaksa juga berikan sepatah dua ucapan terakhir. Mmg tak plan apa yg nak dicakapkan, coz dalam hati dah niat, saya tak nak cakap panjang2 nanti diri sendiri rasa sedih. :-(


Nak pergi lambat lagi, tapi jamuan terpaksa buat awal, nanti dah sibuk cuti deepavali & boss pun dah takder. Pasni kalau org tgk lg aku kt opis ni, mesti ramai yg buat soklan pelik2 
"aikkk...x pegi2 lagi?"
..arggghhhhh sentap tau!


11 comments:

Zana Adieyza said...

kalau zana kan, mesti dg nangis masa bg ucapan tu..

MRS. K said...

gigih tau tekan read more ingat ada ucapan sambung kat sini.. hehe

mamyharraz said...

berpisah hanya kt ofis..sini sya tetap ada kan..jgn tak updated citer tau lepas ni..nnt sunyi..

apapun sy doa kan sya sukses kt tempat baru nnt :)

-Sara- said...

ishh takkan dorg nak tanya cmtu..klo yelah tanya gitu mmg sentap tau!

eh, sara pon rase sedeh :(

LYAfrina said...

selamat berhijrah ke tempat baru..n selamat mcari pengalaman di tempat baru :-)

hyazz said...

yang pasti nye soklan tu bukan dari kami...kan...kan???...
ingat kami selalu yer

Ayen... said...

Nak bertukar ke mana pulak ahkak?huhuhu...

MrS. F!zA said...

tkde dhla org yg blh gelak2..jgn sadis2 ye kak az.. moga ada sinar baru kt tmpt kerja baru tu nanti..hihi

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sis pindah ke mana ek?

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

salam

akak perlis dkt mana

abg saya ckp dia kenal akak....mcmn tue...

~izan~ said...

mesti syahdu beri ucapan kan kak..izan pernah rasa hehe tp benti keje terus bukan tukar2 huhu..

semoga akak terus sukses di tempat baru =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails