~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 10, 2011

Jgn tegur2



Prasan tak? Jgn buat2 x prasan ok. Rumah aku dah tukar cat.
No more butterfly. Pening weh...tgk butterfly sana sini.
Macam nak terbang pula. Yg ni aku rasa lg ok....kan..kan..kan.
Sejuk sikit mata aku & mata uols, baik ngaku cepat!
Aku tau uols sakit mata tgk butterfly dolu2kan, sajer jer x nak ckp, takut aku sentap..hehehe.
Sib baik x cakap, kalo tak mmg aku akan SENTAP!

Kenapa cat aku bukan lg BIRU??? 
Dah puas aku godek2, tp template yg sedia ada smuanya biru yg menyakitkan mata.
x per la, nanti aku touch-up sikit2 kasi ada biru dlm ini blog.

Mcm biasa bila da ubah sana sini,  banyak benda yg ilang.
Kalau x nampak blog uols kat sidebar aku ni, jgn majok pula. Bagi aku masa ok.
Pelan2 aku buat bloglist kat sidebar nun. Now, aku nak rest mata jap, dah berpinau nie.
Cau ci cau




10 comments:

MRS. K said...

header tu kalau kecik skit lagi comei kot..huhu

mamyharraz said...

yg lama pun lawa..

yg ni pun lawa..pandai gak godek2 jdkan lawa...mamy tak retilah...tingin nak letak pic family kt tepi..try buat tak jadik2 =P

ainnoraini said...

cantik...
kak ain pun malas nk ubah..

bknnye nnt ape ade jer benda yg hilang...malas betul nk piki2 nk buat semula...

✿ etiey erywan ✿ said...

yer... lawa headeer. betul kata mrs.k. kalau lagi kecil lagi lawa kot

syariza09 said...

MRS. K

dh try godek2 tp x kecik juga, jd gambaq sekerat pulok..cek x pandai la

syariza09 said...

mamyharraz

yg sedia ada tu reti la, tp bab nak ubah2 & tokok tambah ai pon tatau

syariza09 said...

ainnoraini

tu la, asyik ilang jerkk

syariza09 said...

✿ etiey erywan ✿

dh try, tp x menjadi laa :(

Ogy said...

lawaaa je...menenangkan.....

syariza09 said...

ogy

pening kpala serabut2 nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails