~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 10, 2011

Musim lekat2 lom abis

T/hari tadi ada jualan kat sebelah opis, setiap Khamis ada jualan.
Macam2 ada specially banyak jual segala tok nenek tudung. Tuduk periuk je yg x der.
Kalo x kuat semangat mmg terjebak la kena kuar duit jer stp minggu kat sini.
Aku pon jarang2 skali gi jualan ni, kalo nak cari barang baru la aku muncul.

Tadi sbenornya gi temankan member jer. Tapi dah alang2 teman tu, ada gak ler yg dibelinya.

sticker kesukaan Aiman
Upin Ipin & Tom Jerry
Dinding tempat Aiman tido tu kosong lagi, hehehe leh ar wat projek lekat2 ni, kasi meriah lagi
Nanti apaknya pun kata bilik dah mcm nursery, x per janji anak suka hokey

For lunch beli ni
homemade pizza
beli 2 slices =RM5
blackpeper & seafood
makan sekeping jer, lebihnya makan kat rumah pula


10 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

kite pon suke maen lekat² tp ade org bebulu matelah..kalau boleh selagi ade dinding, selagi tu nak lekat, ekeke..

Fieza79 said...

fieza suka jgk main lekat2 ni...cantik2 kan umah..

Pn. Zana said...

bape rm upin ipin tu?nak kirim ..huhu

syariza09 said...

r|nA @ ja|j|na

hehe ...incik somi la tu

syariza09 said...

Fieza79

kat mana kosong, kt ctu la lekat...hehehe

syariza09 said...

Pn. Zana

2 hinggit jer...betul ke nak? next week ada jual lagi

mamyharraz said...

suka lah aiman tu nnt sbb ada benda baru kann..

alaaa sya,mamy rindunya nak balik rmh sendiriii T____T

~Siti Hajar~ said...

Suke la sticker upin ipin tu, Danies suka sgt karektor katun tu, tp kat cni dh cari xjumpa, kartun lain ada la..huhu

*mesti ceria bilik Aiman pasni..

sw33tdarling said...

lekat kartun dlm bilik boleh galakkan budak2 suka tido dlm bilik masing2

syariza09 said...

sw33tdarling

ank still tido ngan kami, kt sudut dia tido jer tepek katun nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails