~ CliCk mY HeArT ~

Friday, October 28, 2011

Apa perasaan bila jumpa artis di kenduri

hahahahaha............mesti rasa teruja kan.
Smua berpusu-pusu nak tgk artis....ye lahhh...artis la katakan...hehehe x kisah  la kalau org kata kita jakun pun, kita tetap nk tgk. betul takkkkkkkkkkkkkk


Aku pun jumpa artis tau..nk gak bagi tau tu. Masa tu kenduri sepupu asben, bakal suaminya tu keturunan syed...pastu asben dia ni sepupu pula dengan asben suami artis ni. 

Kalo tak silap suami artis ni ahli politik ..Bila bunyi kompang jer, tanda pengantin lelaki dah sampai, makcik aku beriya2 panggil aku suruh tgk rombongan pengantin yg datang tu. 
ooooo...nak tunjuk artis ni rupanya...


haaa...camner....kenal tak???
cer buka mata tu luas2...yer ..yer...yg aku tunjuk anak panah tu la




 kenal dak???
isshhh....buat2 tak kenal pula.
Kalo aku sebut adk dia mesti uols kenal kan...adik dia Sharifah Shahira ...yer ...yg suka buat lawak tu.
Ni la kakak dia, Sharifah Haslinda @ Lynn. Sejak2 kahwin & jadi istri no 2, dia x der berlakon dah..

makcik2 aku tgk dia agak rasa terkejut jugak la..masing2 ngan soklan yg sama " eh...bukan ker dia dah pakai tudung". Alahai makcik wehhh....dia pakai tudung ritu kejap jer...dah lama dia tak bertudung......may be hati dia belum terbuka sepenuhnya nk pakai....nanti2 sampai seru, dia akan pakai juga .



 pengantin perempuan ni sepupu asben...hamboi2 sukanya pengantin ni...maklum la dh sah suami istri




sukanya aku tgk hantaran pink biru ...mentang2 la ada biru kat situ...hehehehe

aku mcm biasa......sibuk melayan dua org ank...eh eh dua org???


Dok dok kejap tu, makcik2 aku kecoh skali lagi ...suruh aku tgk kat khemah...apa lagi daaa..
Rupa-rupanya ada lagi artis datang.

ni haa...Sharifah Sofea.
Tapi masa dia dtg tu idak ler dia pakai baju ni, ni cilok dr google jer.
Tak sempat nk snap masa tu, dia dtg with asben, baby & mak nya.
Agaknya derang ni sedara mara la kot...maklum la keturunan syed sharifah...

Tak sangka pula rajin juga artis2 ni dtg kenduri yg pakai khemah2 ni, aku igt derang ni suka gi kenduri kat hotel jerrr






12 comments:

QUEENPINK said...

wah..bestnya..seronoknya jumpa artis..

-Sara- said...

memula nak gelak lu..haha.. sbb rase mcm kepochi giler entry nii! hehe..kelakar laa.. :P

yelah kan.. ingt knduri hotel 5star je mau pegi dorg ni kan..okla klo cmtu :)

wahida said...

syarifah haslinda tu tgh preknen ke..lama tak dgr citer dia...dulu suka tgk dia berlakon...

selamat pengantin baru pada kedua mempelai...

Qhaifa Nur said...

memang teruja, kalau tak silap tu kakaknya shahira kan...nagapa tak posing sebelah dia..

saya lagi rugi, adik sepupu suami kawin, ada family zizie & shahiezy sam datang lupa nak pic gambar, rugi betul..he..he..

syariza09 said...

QUEENPINK

mmg sronok

syariza09 said...

-Sara-

mokcik2 yg kepochi

syariza09 said...

wahida

x pregnnt pun. ari tu dia ada bw ank ngan somi skrg

syariza09 said...

Qhaifa Nur

saya pemalu kak

Husna said...

wah wah jumpa artis.. tp klau husna, klau nmpak artis lagi buat2 tak nampak.. who cares? hahahah i plak terlebey berlagak dr artisss.. hehehehe

Fara said...

jakun pun jakun la kak riza. hihihihi...janji artis mai kenduri rumah kita.

mamyharraz said...

kenapa tak bergambar dgn mereka yg cun tu ;)

kiut gambar awk jaga 2 anak :D

luqman said...

kenapa tak amik gambo sama?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails