~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, October 27, 2011

~~Permintaan ditunaikan~~

hahahaha....permintaan apa yg ditunaikan itewwww



Selasa lepas, dpt beg plastik Parkson ni drp AJK Kelab Sukan..AJK tu kawan2 aku jugakla...
Katanya hadiah dr Kelab, huhuhu dulu2 aku & geng gak yg merewang cari hadiah utk org bersara la, dpt baby baru la, besday la, kiranya kalo bab2 nak cari hadiah aku & geng la yg akan gi cari coz aku pun AJK gak.


Member tanya nk beli apa, ada la dua tiga barang yg derang cadangkan & aku pula leh pula pilih henbeg...hahahaha...nk henbeg besar2 tau, senang nanti nak  gi tempat baru, boh payung segala lam beg.
Henbeg besar pun x leh la lbh ngan bajet Kelab sediakan, jgn ngada2 ok.


Tadaaa....beg besar seperti yg diminta.





Thanks yer 
Yg pasti salah satu benda wajib lam beg tu payung & beg make up




ramainya org cuti ari ni...rasa mau cuti gak, tp apakan daya......banyak keje kena settle b4 aku kluar dr sini..huhuhu

10 comments:

Qhaifa Nur said...

cantik handbag...payung first mesti ada..

.::Lynn::. said...

peh.. beg baru tu....

-Sara- said...

cewah! boleh plak request sndri nak ape ek..hihi

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, bestnya dapat handbag...

*rasa macam tertinggal cerita je... bertukar ke mana & sebab apa?

Zana Adieyza said...

handbag baru!! syok!!

~Siti Hajar~ said...

cantik la beg tu...

kenangan beg tu, nti p keja baru tgk beg tu tingat keja lama...sob sob sob

wahida said...

cantik...

ramai kan cuti hari ni..huhu...ni yg rasa nak join cuti gak ni...

Aleyn said...

Wah...dapat hand bag baru...cun

hyazz said...

cantek beg itu...tengok beg tu nampak la kami semua...hehehe

mama tisya said...

naper kena ltk payung:)

**tiramisu rsnye tkde versi bakar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails