~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, September 8, 2011

Bukan tamak........cuma tak kenyang jer

google

Pukul 9.00pg tadi dah mkn nasi lemak yg dibeli oleh en asben. Kecik jer...errmmm kejap2 dh abis.
Perut masih lapar lagi.






Kul 10.30pg turun cafe tercari2 kot2 la ada lg makanan. Tukang2 masak pon dh sibuk nk siapkan lauk pauk utk t/hari. Pi mai pi mai yg ada cuma nasi lemak, x pa janji aku tak lapaq. Makan lagi nasi lemak tapi kali ni bukan nasi lemak bungkus, tapi nasi lemak polystren.


Pagi tadi nasi lemak telur separuh. Pukul 10am ni pula nasi lemak telur dadar. Cukuplah utk kenyangkan aku sampai ke petang, t/hari mmg aku slalu skip makan.


Macam tamak jerrrr kan......now, pewot dh kenyang, x der lg aku wat mulot moncong kelaparan.



11 comments:

hyazz said...

hahahaha... biasa la.. perut baru lepas bulan pose... berat aii naik giler2 u

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

boleh tahan juga perut kamu ye...hehehehhe...

NM02 said...

kite pg tadi mkn nasi lemak secoet tu jgk.. tapi mcm kenyang sbb lapik ngan dua karipap

.::Lynn::. said...

2 mungkus nasi lemak... kagum...

ZaNa aDieyZa said...

zana skrg tgh misi nak turunkan berat badan.. risau tgk badan sendiri.. hihihi.. tergoda gak tgk nasi lemak kat cafe tp selalu kuatkan iman xmo makan nasi lemak.. hahahaha

~Siti Hajar~ said...

nasi lemak besar tu sekali bedal 3 bungkus br ckp...ekekekek

wahida said...

eh, aku pun selalu mkn kenyang2 time bekfes sbb nak skip lunch...suka tdo je time lunch hour..hehe...

Fieza79 said...

mmg kecik pun nasi lemak tu..kena 2 ke 3 baru cukup kan..hehee

mamyharraz said...

kecik sgt nasik lemak tu..patutlah p tapau lg sekali.

mmg lapar tgk gambar mknan..ok nak p cari mkn kejap ;)

AzMask said...

nasik lemak sedonia..

Aleyn said...

Sedapnyer nampak nasi lemak tu....memang kecik la...dpt 2 cukup kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails