~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 26, 2011

Apam raya & Biskut raya percuma

Malam td tunaikan permintaan kawan opis. Dalam bulan posa ni dh beberapa kali dia minta buatkan apam. Tapi tu la, bulan puasa ni mmg aku x amik tempahan, x larat mlm2 nk buat. Tapi sebelum blk raya ni dia minta buatkan, tak sampai ati pula. Org tu nk blk jauh, apa salahnya tunaikan hajat dia.


strawberry & blurberry


Mlm tadi pula en asben bawa balik 5 bekas kuih raya. Katanya Menteri Jabatan dia yg bagi masa program singgah sahur ari tu. Alhamdulillah, bertambah sekut raya ku. Tak lupa juga sekut tu diagihkan pada mak & mil.



Dah kul 3.30ptg, kt opis ni dh sunyi sgt2 coz ada yg half day. Tak per, tepat koi 4.30ptg aku cabut.
Esok cadangnya nk gi Jln TAR, Aiman pula minta mil tlg jagakan. Malas nk bawa tempat sesak2 camtu. Tp sbenarnya aku pon rasa malas jer nk pegi. Duit pun dh makin susut, kang kalo gi mesti melayang lagi. Tapi kalo x gi pun tak leh juga, brg2 utk mak & mil lum bli apa2 lagi.....errrmm


Pagi td dpt pula berita gembira, tp dalam masa yg sama berita sedih juga. Tak pasal2 sblm raya ni aku meroyan



2 comments:

Huda said...

comelnye apam polkadot tu kak :)

~izan~ said...

akak,bestnyer nk g jln tar time2 mcm ni..mmg sesak tp mmg best la sebab ada mcm2 org jual..kalau izan jd akak pun izan akan terjah kalau dekat hehe...

slmt hari raya akak cayang!~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails