~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, August 23, 2011

~ Air mata ku gugur ~


Pagi ni terbaca n3 yg mampu buatkan ibu2 di luar sana menitis air mata spt aku. Ekceli nak buat n3 lain, tp bila terbaca n3 tu, gugur juga airmata ku... 

Semalam ada ternampak n3 sorang blogger ni minta kita sama2 doakan kesihatan anak dia. Tapi sayangnya aku x sempat nk baca full article. Tup tup pagi ni nampak dia dh update anaknya dh kembali padaNya. 
Cepat2 aku baca n3 tu & n3 yg sebelum2nya.. Aku mg tak kenal rapat ngan dia, tapi sebelum aku ada blog sendiri, aku rajin gak baca kisah2 hidup dia, yg mana masa tu berlaku pergolakan dalam perkahwinan dia. Dugaan pertama dia diceraikan. Sekarang ni dia single mother & membesarkan dua orang anaknya seorang diri. Sedih & sebak bila baca entri2 lama masa anaknya sakit. 
Kini  dia diduga lagi apb puteri kesayangan yg berumur 2tahun 5 bulan telah kembali kepadaNYA kerana leukimia. 

Diharap dia tabah menghadapi semua dugaan ni. Berat mata memandang, berat lagi bahu dipikul. 



Al-Fatihah

7 comments:

mummy_ayu said...

memang sedih baca kisah adik Dania nie..
Ayu baru je baca & follow semalam...sedih..
al fatihah untuk bidadari kecil tu..

-Sara- said...

sedihnyaa..sekejap sgt ank die sakit..dh kembali pada Dia.. harap akak tu tabah..

alfatihah..

syawalsimpsons said...

pon dah baca N fb dier..mmg dier seorang ibu yang tabah..adoi...sue baru anak sakit masuk hospital sikit....nak menangis bagai...dier mmg seorang ibu yang kuat....sedey je sue baca blog dier...

AzMask said...

semoga dia tabah.. setiap kejadian Allah pasti ada hikmahnya. Bersabarlah..

mamyharraz said...

tumpang sedih..

Al-Fatihah..

Huda said...

Huda ada baca semalam, sempat tinggalkan jejak di blog nya mengucapkan takziah. Arwah Dania tunggu ibunya di syurga. Al Fatihah.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

al-fatihah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails