~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, August 23, 2011

~Jiwa kacau ~

google

Eeeeeiiiiiii........tak tenangnya hati ni. Sana sini citer pasal baju raya, kaler itu ini, labuci sana sini, pesen kaftan la, apa laaa..Tapi....aku nak citer apa nokkkkssss...baju raya lom ada. Bukannya x der keinsafan nk cari...dh cari tapi x jumpa2 wehhh...saiz elek, rege mahal, jahit x elok la...camner tu? Memilih kah aku???


Beg raya pong lom ada lagi...nk pakai beg lama, mcm dh ada lobang2, kang terjatuh plak duit raya.
Masa gi Parkson ritu, banyak gak beg, tp banyak beg besar2. Raya2 ni malas arr nk bawa beg besar, nanti org igt aku banyak bawa duit raya pulak...huhuu




Kasut raya pon lom ada...ritu gi Sg Wang Plaza, dh jelajah kedai ke kedai, tp x dak pula yg berkenan.
Kasut2 situ mmg cantik2 tp yg x cantiknya tang heels yg tinggi bangat & runcing mcm pic atas tu. tak suka la, nanti cpt jer rosak tumit tu.Dah tu kalo jln ngankasut camni, konpem tertonggek tonggek...huhuhu



Mentang2 la thn ni raya key ell, persiapan pon slow motion jer.....Disebabkan raya pertama just melepak kt rumah mil jer, nk pakai baju bling2 berlabuci sana sini pon mcm x sesuwai jer....yer lah, kang basah pula baju cantik, doh ler keje nk membasuh pinggan jer



Hati resah gelisah persiapan lom lengkap, skrg dh buat checklist kedai2 yg mau diterjah. Problemnya bila mau terjah???? Ari ni konpem x leh, esk lusa harap2 boleh laa






Nak baju raya!!!!!!!!!!!!!!!







12 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sabar..sabar.. mmg sedikit tensi di saat akhir nih .. menguji kesabaran tgk org dah prepare persiapan raya ;-)

~Siti Hajar~ said...

alololo ciannyer baju raya xde lagi, xpe esok lusa p la beli, xpun sewa...ekekekekek (ada yg nk kena pelangkung nih)lawak je petang2 ni eh...larikkkk

mamyharraz said...

ok,kita se geng :D sy pong takde baju raya lagi T.T huhuu dok citer pun persiapan utk anak jeww

moh le kita shoping sebelum terbitnya fajar shawal...mohh kitee

Lady salwa said...

Baru selesai terjah sogo & jalan TAR semalam... dapat la beli sepasang baju... tapi tu la, berkenan yg lain beli yg lain... sebab hubby yg pilih... huhu

**tak pa, ada masa lagi ni... weekend ni leh pi cari...

MrS. F!zA said...

bila time raya bukan sblh family kita msti persiapan slow kan..hihi

MRS. K said...

memilih sangat ni!


lelong!lelong!

baju raya 3 helai RM100

Huda said...

cepat terjah sebelum kehabisan :)

-Sara- said...

aishh patotlah xsemangat raya umah pil rupanya..hehe :P

~izan~ said...

ala cian akak..takpe kak.ada masa pulun sehari g ronda cari baju raya..mesti dpt punya idaman hati hehe

hyazz said...

ala..bling bling pon ok la...setahun sekali maa... basuh pinggan ngan baju bling bling...glamor gitu...ahaksss

ieda said...

slow2 cari dikkk .. sure ade punye :)

sW33tdARLiNG said...

alaaaa lenkali baju raya tempah kat akak... ~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails