~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, March 8, 2011

Satu ketika dulu

Nak criter kisah dolu2

Ingat lagi masa tu, rumah aku di Kerinchi dan rumah en asben semestinya di Kg Baru.
Tengah hari kejadian tu

hujan mmg lebat giler
Dia dtg ke rumah bujangku, bukan naik kereta



tapi naik motor (baru2 keje mana mampu nk beli kreta)
Sanggup basah kuyup  & menggigil kesejukan, semata-mata

nak hantar sejambak bunga
kerana 
hari itu adalah Hari Wanita



ahkak terharu sangat2
sebab
 ahkak pun tatau pasal wujudnya Hari Wanita
huhuhu


........tapi .......
tu kisah dulu

ari ni on the way ke tempat keje, pasang Hot FM. 
Fafau bagitau ari ni Hari Wanita & en asben senyum lebar 
& wish Selamat Hari Wanita Sayang.
ahkak terharu gak walaupun sah2 nyer dia tau pasal ari ni hanya melalui radio
....sob...sob



13 comments:

Myaby said...

hihi. romentik nye asben u

auww

mamyharraz said...

sekurangnya ada juga ucapan dr suami :) bukan senang ok org lelaki nak ingat tarikh2 tu semua..

AzMask said...

ahkak pun tatau hari ni hari wanita... huhuhu...

Selamat hari wanita Syariza...

syariza09 said...

Myaby

hurrmm...dolu2

syariza09 said...

mamyharraz

trima sedanya

MrS. F!zA said...

jrg nk jmpa laki nk wish bila hari wanita..ekeke biasa kan besday atau anniberseri je..dsytlah husband yu.. hari lelaki kmah ucap tak?hehe

syariza09 said...

AzMask

Slmt Ari Wanita, sy pon x nah igt date nie..huhuhu

Ogy said...

okay juga tu ade wish..incik hubby saya langsung tatau ari ni ari wanita...ahakssss

✿ etiey erywan ✿ said...

alahai... comelnya dan cutenya!

syariza09 said...

MrS. F!zA

hari wanita pon lupa, hari lelaki lg la wat2 lupa

syariza09 said...

Ogy

kalo x dengar kt radio, konpem dia pon lupa

syariza09 said...

✿ etiey erywan ✿

^____^

-Sara- said...

auww! sexy gitu! meredah hujan sbb nk bg flower! ooh my hero!

msti awk rase cmtu mase tu kn! haha :P

*ala okla tu, ade gak die wish, sara..? ermm, xpelah redha, haha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails