~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, July 20, 2011

~wordless~


~cobaan utk wat ladybird tp yg jadinya ladygaga~

15 comments:

Mama Gee said...

cer teka...apakah ini?? hehee

myezatul aQma said...

ouh sedapnya...dah la cantik!

-Sara- said...

ehehe..okla tu still nmpk mata die..klo sara ni gaknye tah ape rope jadinya :P

Lee-Yan-Naa said...

akak buat sendiri ke..hebatnyeeeeeee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ok la tu...ada juga ladynya...

ieda said...

aloooor lady bird ke lady gagag ke .. janji sedap .. jadi jugak .. yg akak nie dukkkk tgk org buat je .. diri sendiri x buaekkk layieeeeeeeee ! huhuhuh

syariza09 said...

Mama Gee

menda ni x berkaki tp pandai pula merayap

syariza09 said...

myezatul aQma

lom cantik lg tu...huduh jer

syariza09 said...

-Sara-

mata mcm pakai kanta besau jerr

syariza09 said...

Lee-Yan-Naa

buat jual gitu, tp bukan bentuk lady gagakk ni

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

sib baik ada jantinanya

syariza09 said...

ieda

ntah ler lady menda ..buat la, sonang jer ni

~Siti Hajar~ said...

jadi gak tu, nmpk gak la rupa ladybird tu, xpe br percubaan pertama, try pasni mesti jadik punya..

wahida said...

aku jugak la yg tak reti2 nak buat...amek resepi bukan main, tapi nak buat tah bila....

hyazz said...

lady gaga pon ladygaga lah mah...janji buleh di makan udah ler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails