~ CliCk mY HeArT ~

Friday, June 24, 2011

~ Persiapan ~

Minggu ni minggu yang sibuk. Sibuk utk listing apa2 yg patut. List tempat2 yang akan dilawati di sana & list perbelanjaan yg kena keluar ( yg pasti duit akan keluar mcm air). Tak sabar nak tgg Selasa depan. 
petang semalam dr opis kami trus ke LCCT. Ada perubahan nama pada tiket....Dah cuba call customer services Air Asia, tp asyik x dpt jer. Ekceli email pon aku dh antar, tp sbb x sabar nk tgg respon, redah jer lah, bknnya jauhpun. Lega bila dah settele, bknnya apa, aku tak mau nanti kelam kelibut sbb pembetulan kecik tu.


Nampak lak McD, tak makan sana pon cuma beli ni jer... 



sangat2 suka sbb ada oreo
tp Aiman tak suka, padahal sebelum ni terlalu sukakan oreo
mungkin aiskrim bercampur ngan biskut ni rasa lain macam sikit kot
x per, selamat eskrim mama, leh mama makan dgn tenang

dia lbh sukakan yg ni



balik LCCT singgah pula ERL kat Salak Tinggi, survey bas transit. ERL & shuttle bas ni akan jadi pengangkutan utama kami nanti.
Kami ke mana???
Tunggu jer n3 minggu depan........lalalalala


10 comments:

mamyharraz said...

bestnya nak pegi bercuti.

slmt bergembira :D

AzMask said...

Bagitahu ler kat mana nak pergi tu... kot2 nanti kita bertembung..

Fieza79 said...

pi mana tuu...mcm best je..

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya nak pi bercuti... pi mana tu??? adakah langkawi??? hehe

syariza09 said...

mamyharraz

dh tak sabar ni :)

syariza09 said...

AzMask

next week sy bg tau..hehe

syariza09 said...

Fieza79


tempat yg mmg besa p. p mai p mai tang tu ja

munna said...

bestnya bercuti......bestnya mcflurry oreo....

~Siti Hajar~ said...

sy tau..sy tau...langkawi!!!

kan kan kan...

kg awk kat perlis kan sbb tu p mai p mai tang tuuuu...hehe

MrS. F!zA said...

yeay! holiday!!!selamat cuti2 msia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails