~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, May 3, 2011

~ Pagi yang liat ~

Liatnya nak bangun ari ni, letih jer rasa badan , maklum la 3 hari menternak lemak di rumah.
3 hari cuti, tak ke mana2 pon. Banyak habiskan masa di rumah & pasar...hehehe. 
Kebetulan selama cuti ni mil datang rumah, masa ni la tunjuk skill memasak....yoyo orrr jerrr.
Ekceli bukannya masak yg best2 pon, tapi masak yg sonang2 jer, yg penting dapat request buat sambal belacan from mil. Tu tandanya sambal belacan aku sodappppppp angkat bakul ok.




Last week ada buat jamuan perpisahan & birthday kt opis ni, sedih tau sbb boss kesayangan dah tak der. Mana mau cari boss baik & sporting mcm depa. Tapi nak buat mcm mana, masing2 dh naik pangkat, terpaksa la berpindah.


Bila masa ucapan, masing2 sebak nak berucap. Air mata tahan jerr.
miss uols


Kan dah cakap, dorang ni sporting tambah2 lagi pegawai ni.
agak2 kalo dengan pegawai lain, ada brani ka aku nak wat aksi mcm ni?


Pagi2 yg liat ni, buat n3 pon caca merba


12 comments:

Mama Gee said...

cerr wat aksi gitu kt en jamil...muahahaa

MRS. K said...

apsal kiss tak smpai tu.. kalau lipstik melekat kat baju melayu tu, agak2 wife die marah tak? keke

~izan~ said...

hehe..akak ke tu? comel je aksi tu hehe seksi auuww!~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

aKSI yg sangat kelas gitu...

sW33tdARLiNG said...

hehehee... tuan badan sedor ke tak sedor orang belakang wat gitu tu...?

syariza09 said...

brani ke tak? berani...tak..berani..tak...konpem x brani

syariza09 said...

MRS. K

wife dia senyum jer :)

syariza09 said...

~izan~

seksi ke seksa..hehe

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hehe..kelas sbb x smua leh wat camtu

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

tuan badan merelakan

.::Lynn::. said...

aksi berani.. jangan la kak maznah terbaca blog ni... ekkekekeke

syariza09 said...

.::Lynn::.

kalo bacapon, dia merestui...kikiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails