~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, March 15, 2011

Umoq bertambah, gigi tak bertambah la pulak

Makin lama, makin berkurang  huhuhu

Baru balik dari jumpa dentist...Kalu tak kerana sakit, malas aku nak ngadap lama2 kat klinik tu. Tunggunya berjanggut, jumpanya 5minit jer.

Semenjak dua menjak ni, bila makan jer, mula la rasa sakit. Tapi yg sakitnya sebelah kiri, tapi bila jumpa doc, katanya gigi sebelah kanan dah mula bengak...huhu..kena cabut 2 batang gigi wehhhh...Next week baru leh cabut, kena balik makan ubat surut bengkak dulu.

Last year dah ilang sebatang gigi, thn ni kena 2 btg gigi pula, adoyaiiii. Tapi x der la doc nak cabut 2btg gigi serentak, kang aku demam terkejut pula.

Pasni x leh senyum2 macam ni lagi   : (


10 comments:

mamyharraz said...

sakit gigi memang derita kan :(
moga cepat2 ok ya

heeee kelakar je tak boleh senyum mcm pakwe tuuu hehe

[-suziey-] said...

erkkk..nape asyik sakit gigi? mkn coklat byk ek..ekeke:D sian awk..

AzMask said...

kalau gusi bengkak jgn cepat sangat nak cabut. Biar bengkak surut, nanti baiklah gigi tu. Kalau ikutkan doktor memang dia nak cabut jek. Sayang kalau gigi masih elok & tegap.

Tapi kalau gigi dah buruk memang kena cabutlah. Biasalah bila dah umur cenggini memang masalah gusi/gigi timbul. Minum susu byk2 tambah kalesiyum.

syariza09 said...

mamyharraz

biorler sakit lain x per, jgn skt gg udah ler

syariza09 said...

[-suziey-]

hehehe...ank x abis mkn, mak pula yg kena perabis

syariza09 said...

AzMask

doc dh bg ubat bengkak, gg tu dh x tegap, dh goyang inul dah :(

-Sara- said...

pergghh cabot gigi ngeri kottttt!

hop awk cepat sembuh ye :)

Mama Gee said...

yang sakit tu gigi belakang kang...bule jelah nk sengeh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tak leh senyum mcm tu pun tak pa...janji gigi dah tak sakit btoi x?

hyazz said...

ala cian nyer... biasa la azs... umo pon dah meningkat... dah nak jadi baby balik...mesti ler gigi nyer pon makin berkurang.... tak ke gitu... yang klon kan banyak... tempah jer la satu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails