~ CliCk mY HeArT ~

Monday, March 14, 2011

~ Contest Muka Fish Yang Cute ~

hahahaha...kan dh kata ari ni nk wat contest jerkk

Jom join contest "Contest Muka Fish Yang Cute By Puan Zaa"..kena tag ngan SARA
saper nk join klik SINI

Mula terbaca title contest ni terpikir2 camner la muka fish nie.
Bila dh tgk ni, baru la aku tau...hehehe





so muka aku yg ala2 cute mcm fish tu adalah























cute ker??
hehehe ...dh macam ikan buntal jerrr
sbb per amik pic ni?
smalam masa on the way nk gi kenduri, tetiba tringat lak aku kena tag ngan Sara.
apa laie trus snap sana sini, maka terhasil laa  picas si ikan buntal nie

nak tag 


close 09.04.2011

4 comments:

mamyharraz said...

hahaha baru nak ckp chomelllnyaaa sekali scroll mamyharraz kena tag huahuahuaa =P

ok tgg mamy p carik gambar paling chomel nak tepek ek =P

tp mamy tak reti nak letak kt banner side pic tu..takpelah mamy buat gak ya ;)

syariza09 said...

mammy, sonang je tu.

klik design - add a gadget- klik html/java

masukkan pic & link. try ler

~~zaa~~ said...

hehehe tq! so cuteeee!

~izan~ said...

comey akak muka mcm tu hehe...good luck akak n mamyharraz nnt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails