~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, March 30, 2011

Lain yg dicari, lain yg jumpa

Malam tadi ke JJ Tmn Equine, niat dihati nk cari baju merun utk Aiman (merun lagi) tp x jumpa2, baju kaler mcm ni banyak utk girl.
 Baju mak apak dh ada, baju anak pula lom ada. Tak pa la, nanti try cari kat Parkson lak. Pusing2 cari botol susu jer la, nk gantikan yg lama. Wajib ler cari yg BPA free kan.

 Ekceli dah banyak kedai aku gi cari botol ni, tp kebanyakan dh out of stock. Yelah, sejak2 kuar kat paper, ramai yg tukar botol. Tu pon kat JJ dah tak banyak pilihan. 
Yg Pureen ada, tapi jenis ala2 botol kaca, tak moh arr buatnya dibaling2 Aiman konpem pecah. Anakku pon da abis.
 Cari punya cari jumpa yg ni


Yg tinggal brand Kiko, x per lah janji ada stiker BPA Free.

10 comments:

~Siti Hajar~ said...

Btl la sejak leluar isu BPA ni byk botol2 ni dah out of stock, klu ada pun xbyk choice dah kan..hehe

hyazz said...

tu ler...haitu kat tesco... kecoh jer akak ngan abg tu ...sek sek dok cakap bpa free bpa free... cari nyer tidak jugak... yang pasti aii yg jumpa dulu...hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eemmm..sama la kat sini pun...payah nk jumpa BPA FREE sejak dah keluar kat paper habis dah kot org borong botol ni...

boleh dikatakan botol farah semua kena buang...skg br dok stat bli yg baru...adoi pokai jg dibuatnya...demi ank tersayang akan ku korbankan jua duitku ini...

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm baby kiko pun dah ada yg ada bpa free erk

mamyharraz said...

kalau nak cari kaler baju anak memang payah kann mamy pun selalu jd camtu..

nnt tepek pic maron awk tu ya tingin nak tgk ;)

syariza09 said...

~Siti Hajar~

mmg pon, susah dah nk cari la ni

syariza09 said...

hyazz

fuhhhh....pantas sungguh

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

ya larr kakD, utk anak2 kita sanggup buat apa pon kan

syariza09 said...

✿ etiey erywan ✿

ada. tp x smua kedai ada, stakat ni jumpa kat JJ

-Sara- said...

ehehhe, biasela tu awk.. klo pegi kedai tp xjumpe bende yg dicari tp msti ade gk bli mende2 lain yg xde kene ngene.. cm xbelh jee balik tangan kosong kan..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails