~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, March 16, 2011

Celebrate ngan NaSi LeMaK pun ok jer

Ari ni dah 16 Mac..hehe tarikh keramat tu
Tarikh ni juga status makwe, tunang bertukar menjadi seorang isteri.
Tarikh ni juga pertama kali menjalankan tanggungjawab sebagai sorang isteri permata hilang wehh *___*
Semoga perhubungan kami direstui olehNya dan dipanjangkan jodoh....Amin

suka sangat2 bila si dia memeluk dari belakang & wish happy anniversary sayang

dah...citer lomantik dah abis

ni nak citer bekpes tadi 
pagi tadi weols bekpes kat luar, si dia asyik citer nasi lemak yg dia makan semalam sedapppp sangat.
Yang best dia kata "telor nasi lemak tu cantikkkkkk sangat", haaaa cantik macam mana tu? 
Disebabkan dia x dapat nk jawab soklan aku, maka dibawanya aku gi makan sana, area Dengkil.

Gerai Jo, saper yg dekat2 sini leh la singgah hokey.
Mmg ramai orang, silap ari bulan ko x der tempat duduk.
x moh nasi lemak, roti canai pon ada


Ini la rupa "telor cantik" yg dikatakan oleh si dia.
laaaa......ingatkan telor tu didekor jadi bentuk ayam...kekeke
telor mata cair daaa
Tapi camner pon, nasi lemak ni mmg sodapppp


**kiranya ari ni aku celebrate eneberseri ngan nasi lemak telor cantik lah yer**
(*________*)



15 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary..
hehehe, veri d lomantika ekk..
takpe, nasik lemak pn nasik lemak la..
asal sodappp.. ;p;p;p

-Sara- said...

ohh, feeling lomantikla bace ini entry.. gambar pon manyak sexy woo! haha

*happy anniversary utk awk n husband, semoga bhgia hingga akhr hayat :)

xpe, pagi celebrate ngn nasik lemak, mlm krg selebrate lain plak yee :D

MamaYatie said...

happy anniversary!! semoga jodoh berkekalan & bahagia selalu..

✿ etiey erywan ✿ said...

hpy aniversary..

mamyharraz said...

happy anivesari :)

moga panjang jodoh dansentiasa lomantik ;) jgn jd cam mamy dah seminggu baru hegeh2 ingat tarikh anivesari T_T hikhikk

saspen gak..otak kotor mamy fikirkan nasi lemak yg katon lelaki tu pelok rupanya nasi lemak real =P heheeee jgn marah ya ;P

syariza09 said...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥

sib baik nasi lomak sodap

syariza09 said...

-Sara-

tengah bulan bajet ciput, pas gaji nanti br leh celebrate

syariza09 said...

MamaYatie

TQ

syariza09 said...

✿ etiey erywan ✿

tengkiu :)

syariza09 said...

mamyharraz

alamak! tajamnya mata mamy. ai pon x prasan katun tu pelok nasi lomak :P

~Siti Hajar~ said...

Hpy Anniversary awakkk...

Sga jodoh bkekalah hga ke akhirat..AMIN

hehehe...ns lomak pun ok kan...sedap tu...hehe

~izan~ said...

gelak izan baca komen mamyharraz tu..hihi..mmg tajam matanya =D

akak,slmt ulangtahun..semoga kekal ke akhir hayat,semoga dimurahkan rezeki dan berada d bwh lindunganNya..Amin.

[-suziey-] said...

happy anniversary..hiks baca pn ikt sama mood romantik..ekekekk:D

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppi aniv ... oklah tue celebrate berdua dgn b'fast2 sama ... tak semestinya kena celebrate grand 2kan ;-)

Mama Gee said...

hepi belated annibersari..... semoga bahagiaa selamanyaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails