~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, March 9, 2011

Ais krim susu manusia

Nak meniaga punya pasal, macam2 cara dibuat untuk tarik perhatian.
Uols tahu ker sekarang ni dah ada org jual ais krim yg diperbuat drp susu manusia & semestinya la daripada seorang wanita (takkan lelaki kot).



Jom baca artikel ni

Ais krim berperisa susu manusia mula dijual di sebuah restoran baru di London. 

Dengan harga £14 (RM70) yang dipanggil Baby Gaga, ia boleh didapati di restoran Icereamists di Covent Garden.
Susu manusia dari penderma berkenaan diadun dengan perisa vanila Madagascar dan kulit lemon berkenaan kemudian dijadikan ais krim. “Baby Gaga ini amat berkrim.




sumber: berita harian



Tapi sekarang ni,  Lady Gaga dah pun saman pemilik ni sebab amik kesempatan guna nama dia. 
Mentang2 la org tu fofuler, ko guna nama dia pulak ekk
 Pasni ni bukan lagi nama baby gaga tp baby gagah (acah jer)


ais krim ni sold out, mesti yg ramai beli ni orang lelaki ....^__^


18 comments:

MrS. F!zA said...

byk nya susu org tu sampai leh wat ais krim pstu jual..huhu

~izan~ said...

uishh,mcm loya je bila bygkan hehehe..mcm2 manusia ni kan.

mamyharraz said...

aiyakkk =P

tak lalu nak mkn eskrim tu hee

syariza09 said...

MrS. F!zA

cer bayangkannn...mesti ramai yg derma/jual susu

syariza09 said...

~izan~

katanya lemak berkrim, sodap la kot :)

syariza09 said...

mamyharraz

sib baik x jual kt m'sia

~Siti Hajar~ said...

ish! xde benda lain dah ke nk mkn, susu ibu plk jd pilihan...dunia..dunia...

si pderma tu dibayar mahal kot, tu yg sgp jual susu sndiri..huh!

pape pun lucu la n3 ni, bt sy cenyum pg ni...hehe

-Sara- said...

isshh cm xleh trime je.. :D

DiaUmaiNiNaz said...

kalau tau xnak lah jd anak susuan ntah sapa2 tah..heee

Aleyn said...

eeeuuuuuu.....

Sold Out???...hai...jangan lah sampai ader org M'sia lak nak cuba2buat bis ni....

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

AzMask said...

mesti eskrim susu tu datang dari ramai manusia, bercampur2... huhuhu

syariza09 said...

~Siti Hajar~

Agaknya lerr..brp hinggit dpt tu

syariza09 said...

Sara

tekak x leh trima

syariza09 said...

DiaUmaiNiNaz


hahaha...betul gak, kan dh jadi anak susuan

syariza09 said...

AzMask

hehehe.....macam2 ada :D

syariza09 said...

Aleyn


minta simpang jauh2 laaaaa

Ada Dalina said...

hehehe...kalo ader kat m'sia nk jugak try...

syariza09 said...

Ada Dalina

gullppp...ada bran nk try?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails