~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, February 8, 2011

Tambahkan lemak2 dlm badan

Kalau nak kurangkan lemak dlm badan ni, rasanya susah sikit sebab dah tepu & sebati.
Tapi kalau nak tambahkan senang jer, nk tambah banyak2 lg la senang.
Ekceli aku buat dua-dua skali, mula2 kurangkan, pastu tambah semula lemak2 tu. 
Aci tak...hehe...camner la nak diet ni.

Ari tu teruja sangat nak makan makaroni cheese, sepatutnya kena tambah bahan2 lain. Tapi disebabkan bahan tu takde, aku buat yg simple je. Selesai goreng makaroni, aku hiris cheese & susun comel2 atas makaroni. Disebabkan kemalasan juga, aku tak bakar pon tapi cuma masukkan dalam microwave...
Tapi rasanya tetap NIKMAT...


12 comments:

MRS. K said...

wohooo... nak..nak!

Ogy said...

semalam goreng pasta...cheese pun ade..tp lupalak nk letak chese kat atas mcm u buat tu..hehee cam sedap je.. nk trylah nnti

mamyharraz said...

pepagi ni tgk cheese bagai aduhhhh kecur air liur mamy ni hahhh =P

haiii nak cuba buatlah

Fieza79 said...

wahh suma nya nmpk nikmat je...sedap nyaa..

syariza09 said...

MRS. K

blk rumah ni U buat ok

syariza09 said...

Ogy

wajib try wehhh...tambah lg lemak2 kt badan tu

syariza09 said...

mamyharraz

hehe.....pagi2 ni saja nak wat org lapar

syariza09 said...

Fieza79

mmg nikmat sangat2....x terkata bg penggemar cheese :D

hyazz said...

waduh waduh... kok gituk sekali buk... naper tak buat lebih...leh ler tong kat opis sket

syariza09 said...

hyazz

kalo dh tambah cheese tu mmg tak sempat bw ke opis, kt rumah lg dh abis balun

Cik Moon said...

nyum2...sedapnyerrr.. nak cikitt bleh?? hehehe

~izan~ said...

idea menarik ni kak..sbb izan selalu out of stock parmesan/cheddar then tgk akak tepek cheese mcm tu baru terfikir buat mcm tu je senang hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails