~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, February 8, 2011

Niat nak ke pantai, tapi lain pula arah tuju

Ni crita masa cuti ari tu yer...
Dah alang2 nak ilangkan boring, petangnya aku ngajak en asben ke pantai. Ngan Aiman pun aku cakap kita nak gi main pasir, dah tu tak sudah2 dia sebut nak main pacir. Kami ke SepangGold Coast, rasanya dekat jer ngan rumah, tapi bila kat jalan aku rasa lama sangat sebabnya jalan jem, ramai yg ikut jln tu nk balik ke N.9, ye la masa tu kan CNY..tak sanggup aiihhh nk Q panjang2 semata2 nak main pasir. Aku pon kluarkan arahan suruh buat U-turn, tak mo tgg lama2 wat sakit ati jer. Kita pegi main pasir lain kali je lahh, hajat nak mkn seafood pun x kesampaian...huhu dh ler first time nk ke sana.

Bila dah kluar takkan nk balik terus kan, wajib la singgah mana2. Lastly kami ke LCCT.....hahaha, mcm dh x der tempat lain pula. Saja bawa Aiman tgk aeroplane. Kami parking tempat yg senang nk tgk...bukan main suka lg Aiman..





Bila dah rasa jemu, kami  melawat org sakit pula ... rumah abang aku kat Salak Tinggi, singgah beli satey & makan ramai2...
Okessss.....terisi juga masa aku dlm cuti2 nie..kan aku dah kata, kami mesti gi jln2 gak, kalo tak jauh, dekat pon jadi laa


8 comments:

mamyharraz said...

oklah tu aiman dpt tgk lautt mkn sate..tgk kapal tebang..kakal tak kemana pun sbb mamy dia demam huhuu

.::Lynn::. said...

bestnya

Lee-Yan-Naa said...

da besar da aiman..time last tgk dulu baby lagi..sngt shomel!!

syariza09 said...

mamyharraz

ke laut lom kesampaian la..next week kot

syariza09 said...

.::Lynn::.

cuba isi masa yg ada ^_____^

syariza09 said...

Lee-Yan-Naa

kejap je masa kann...dh besar dah

~izan~ said...

salam akak,windu nk jd penyebok komen hehe...

anak bujang akak hensem tau..geram tgk.kalau izan,dok tepi pagar airport,mesti tgh layan feeling tgk kapal terbang huhu...

syariza09 said...

~izan~

akk pon sempat verangan jap..sambil layan tgk kpl terbang tu bergerak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails