~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, January 18, 2011

Tersalah potong "buah"

teeetttttt.......tajuk yg x leh blah (0_0)

Gilos!!! Leh pula mcm tu. ko igt tu aper? Buah betik, pisang, tembikai???


Haa....mmg buah pon. Buah dada wehhh. Ptg2 camni baru nk baca paper.
Alkisahnya doktor di salah sebuah hospital kerajaan cuai di mana  tersalah membuang buah dada sebelah kiri suri rumah yg kononnya disyaki mengidap kanser.

Eeeeiiii..tak paham tul aku. Bkn ker b4 nak wat apa2 opeation tu dia check betul2 sama kita mmg berpenyakit tu @ tak..
Sian ngan suri rumah tu. Kalo aku mau gak sakit jiwa, dah la trauma, fobia, & malu pun ado (malu ngan somi weh). tak pasal2 tinggal sebelah jer.

Saper2 nak tau lbh lanjut klik SINI

"aku lebih kesiankan somi dia"........teeeeettttttt

8 comments:

MrS. F!zA said...

erkk>>lebih siankan somi?? tkpe ada lg sebelah.. sian kt isteri susah nak pakai bra tau.. tak kemas :p

mamyharraz said...

memang kesian :(

syariza09 said...

MrS. F!zA

sian gak...x pasal lak dia nangis nanti...hehe

syariza09 said...

mamyharraz

aar...cian dier

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, ada gak tengok paper hari ni...

memang kesian kan, tak pasal2 je... sabo je la...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

tu laa, dah nasib. sib baik dpt pampasan, krg la sikit beban tu

-Sara- said...

awk, kt msia ke ni? bia btoll.. kesiannyeeeeeeeee............... laki diee! :P

syariza09 said...

-Sara-

yer..kat m'sia...hehe sian laki dia wehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails