~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, January 19, 2011

Pagi2 dah dating



Ari ni best sangat sbbnya dapat offer dr incik asben bekpes kat luar. Sbb per aku kata best, sbbnya kami ni walaupun keje dekat2 tapi x berapa rajin nk bekpes @ lunch skali.
Bukannya tak nak, tapi disebabkan hal2 lain kami jd susah nk dating. Kalau dia kuar opis gerenti pas blk susah nk dpt parking.
Tapi tiba2 ari ni dia ajak lak aku gi bekpes. Pucuk dicita ulam mendatang. Aku mmg dh teramat boring dah ngan lauk pauk kt cafe ni.
Port kami bknnya jauh pun, dekat2 ngan opis aku jer... kami ke cafe Perbadanan Putrajaya. Kat sini mmg sedap & banyak pilihan. Yg paling aku suka paru goreng berempah, tapi x der luck la ari ni, x der la pulak. Tak per aku ganti ngan ayan grg berempah, dah ler sedap murah lak tu. Mmg berbaloi, x mcm cafe opis aku ni mahal giler..mencekik jer kejenya.

Dah kenyang bekpes, singgah pula kat kedai beli cheese tart....uhhhh mmg debabom laaa...peberet aku tu

16 comments:

mamyharraz said...

ohh jeles jeles jeles :(

yg gambar last tu lg jelessss jelesss jelessss =P

Ogy said...

huhuhhu pepagi dh ada chesee tart? ari tu pi takde lak..abes dh kot.....sedapnyaaaa

hyazz said...

nak cikit cheeeesssee tat tu...ader lagi kerrr???

IeDa said...

nk cheese tart!~

-Sara- said...

eei sje2 jee pg2 nk suh org jeles letak pic cheese tart tu! isshh! :P

syariza09 said...

mamyharraz

huhu...yg ni mmg ramai yg jeles :D

syariza09 said...

Ogy

pg ni ada, tp keras sikit. x per, keras2 pun sedap *_*

syariza09 said...

hyazz

ada seketoi jer weh....cpt2 nanti da masuk mulot lak

syariza09 said...

IeDa

peberet juga yer :D

syariza09 said...

Sara

sajer jer tau, mmg dh tau ramai jeles ngan cheese tart tu....smuanya dh slmt masuk pewot dahh...hehehe

Fieza79 said...

owhhh berdeting ye...jeles..

kami suami isteri jrg nak bekfes atau lunch time keje..msg2 bizi walau pun tk jauh mana pon opis kami...

~~*Lady Salwa*~~ said...

sekali sekala keluaq dating berdua2an memang best kan... hehe

feeling cam masa bercintan cintun dulu... hehe

**sedapnya cheese tart tu... nak sket... :)

ainnoraini said...

alahai cheese tart ...peberet kak ain jugak tuu...harus kucari ni...

syariza09 said...

fieza79

sama ler, sy pun jarang2 gak, rini jer tetiba terdating

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~


mmg la, trasa pula mcm dating dolu2

syariza09 said...

ainnoraini

kak ain, cpt cari yaa. sy punya dh cair dlm mulot dh nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails