~ CliCk mY HeArT ~

Monday, January 10, 2011

Hasrat terpendam

Dah petang baru leh nak update. Bknnya tak nak update awal2, tapi PC ni org lain lak yg guna..
Sabtu lepas aku melepaskan hasrat yg dah lama terpendam, dah seharian kat rumah, petangnya aku mengajak en asben utk bawa ku keluar dr rumah, kepala ni rasa berat sgt sbb ada benda yg mengaco pikiran...huhhh...sungguh tak selesa

en asben pun dh tak tau nk bawa ke mana, sib baik si istri ni banyak list tempat2 menarik di Putrajaya. 

Masa kami kuar tu pun dah lewat, dah kul 6. Aku ngajak en asben gi Pullman, dh lama nk gi ke sini tau. 
Jeles bila tgk org amik2 picas kt sini..Rasanya org yg plg seronok tentula Aiman, puas dia berlari sana sini. Bior je laa dia nk lari2 pun, janji aku nampak ke mana arah dia. 

Mak ngan apaknya lak cebok posing2...eiii sukanya. Aku prasan ada mat & minah indon cleaner dok bisik2 tgk weols. Sessi  ngumpat la tu. Kot2 dia ngata, anak lari sana sini, mak pak sibuk pula amik gambar sana sini, x heran kat anak pon. Bior ler dorang nk ngata apapun, janji aku hepi.

Relax2 ptg kat sini mmg best, dpt tgk org main bot laju, dapat tgk air, bunyi ombak ombak tasik daa terasa mcm kat Langkawi pula.

Layan je la picas yg tak seberapa nie..hehehehe

Dah 2thn duduk d Putrajaya, ni la pertama kali jejak kaki kat sini...huhuhu


Dak tecit ni mmg susah utk bergambar, jap dia mcm ni

jap2 pusing kiri, pusing kanan...urrgghh








dpt amik ngan kamera hp pon jadi laa, dah ada kamera digital, hilang la pula

anak berlari2, mak apaknya suka suki bergamba

suka sangat ngan view belakang tu
bila la dapat gi makan2 kt restoran terapung tu

aku yg gedik santai





aku sukakan air laut, tapi dpt tgk air tasik pun jadi laa, lepaskan gian



10 comments:

izan_cute said...

salam akak...gmbr2 akak tu kan mmg menyerlah nampak akak sebab biru tu cantik laaaa

-Sara- said...

feewitt! gedik sungguh posingnye! hehe :P

mamyharraz said...

comelllnya ada yg nak melayan kann..sekurangnya serabut boleh hilang~tgk pemandangan yg cantik

owhh i miss time baba ada :(

syariza09 said...

izan_cute

hihihi...nk prasan japp...okess..da abis prasan.
pandai jer izan nie..tima cih, apa2 pun akk mmg minat sangat ngan blue

syariza09 said...

- Sara -

urgghh...ai suka posing gedik2 terlampau..nanti kalo kita jumpa, kita pon posing gedikss ok

syariza09 said...

mamyharraz

alaalaa mammy...jgn la sedey2.
ramai dsekeliling mamy yg leh bg mamy senyum...smileeeee

Ogy said...

selalu pi sana..tp port awak ni...mcm tak pernah jumpa je..kat belah mana ni...

syariza09 said...

Ogy

kt dlm pullman tu

~~*Lady Salwa*~~ said...

biasa la tu... kalo dok dekat2 ni memang jarang la nak jejak kaki... hehe

tringin jugak nak ber'photoshoot' kat situ...

syariza09 said...

~~*lady salwa*~~

hujung minggu ni leh la pi sana, x pa banyak masa lg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails