~ CliCk mY HeArT ~

Monday, December 6, 2010

Sebelum kahwin kena pakai baju skolah dulu

Haloo
Salam Isnin

2 hari cuti ni uols ke mana?
Minggu ni aku ada gak ler aktivitinya. Jadualnya x la padat, tapi leh la hilangkan kebosanan di rumah
Semalam aku  gi kenduri ngan mil di rumah sedara area Keramat

Skrg ni  kan mcm2 pesen kad kahwin yg org buat. Ckap jer nak yg mcm maner, semua leh jadi, asalkan ada ongkos.
Yg menarik perhatian aku pada kad ni, pic pengantin tu la.
Slalunya kad kawin ni, ada org tepek pic masa tunangla, pic masa jd baby la.
Tapi kali ni dorang wat lain drp yg lain.


beraksi ngan baju skolah. Gelak besau bila tgk aksi2 dorang



Ye lah, org2 sekarang ada mcm2 idea. Zaman aku dolu2 mana la ada smua ni


Suka ngan combination kaler yg dorang pilih
Purple + pink = cantikss


x dapat nak amik pic pengantin berdepan, banyak sgt kamera, kat tepi pon jadi laa
bunga telur pon combination kaler




pic kami dua branak wajib ada
pic abah dlm blog nie x wajib yer........kikikiki



apa laa yg dipikirkan dak tecit nie**




**********************
cuti skolah ni musim kenduri
makanya now musim utk mem"bambam"kan badan
huhuhuhu
tiap2 minggu nasi minyak

12 comments:

-Sara- said...

haah, skrg ni cm2 pesen kad kawen..taruk gmbr kartun pon ade tau!hahaa!

MrS. F!zA said...

hehehe agk2 diorg pakai semula bju sekolah dlu atau pinjam adik punya..kekekeke

ann @ hatiberbunga said...

dah jadi trend dah skrg gambar pre-wedding ni.. hehe..

sw33tdarling.com said...

mesti pengantin ni pasangan bercinta masa sekolah dulu... mmg unik laa idea depa ni...!!

mummy_ayu said...

comelnye kad kawin diaorg...
purple + white..i like!!

Lelaki Ini said...

wah
chanteq!

syariza09 said...

-Sara-

Gambar kartun? mesti klakar kan

syariza09 said...

MrS. F!zA

kalo baju sklh dia, mesti dh kuning2 kan..bli baru kot :D

syariza09 said...

ann @ hatiberbunga

trend skrg kan

syariza09 said...

sw33tdarling.com

mungkin juga kan

syariza09 said...

mummy_ayu

hamboi2...kaler peberet mummy yer

syariza09 said...

Lelaki Ini

memang pon :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails