~ CliCk mY HeArT ~

Friday, December 3, 2010

Puas aku meneka org nie

Pg tadi sambil menelek2 paper Utusan, tertarik pula ngan pic kat paper kecik (belakang sekali).
Sekali imbas, pelakon2 lain aku kenal, tapi yg ni sorang jer aku tak berapa nak cam



pompuan yg baju itam.......cer teka

Puas aku meneka, adakah dia Aishah, rasanya tidak kot...sebab dia ni kecik sikit drp Aishah.
Adakah Kak Pah....oh no. Takkan Kak Pah nak berlakon pula, dulu2 mmg la dia ada acting, tp rasa skrg ni idak dah.

Rasa tak puas hati, aku pun kena belek2 artikel kat dalam tu

Laaaaaaa
Rupa-rupanya pompuan tu ialah

















Catriona Ross
lain sungguh rupanya,
 pic dia  berbaju itam tu  nampak ketara pipinya makin bam bam


Sejak melahirkan bb mmg dia dah pakai tudung, ada crita di sebalik tu
uols tau ker pasal ni
Saper2 yg nak tau sebab musabab dia pakai tudung leh la klik kat SINI



*************************

pipi aku pon makin bam bam gak










12 comments:

mamyharraz said...

yelah memang lain sgat kannn tak cam tu catriona =P

~Siti Hajar~ said...

lor sy pon pya la dok tenung, xdpt teka gak sapa dia, last2 tgk trs la pic kat bwh tu, br tau..huhu..lain giler, tp still comey je dia kan..hehe

Zaidah said...

yerlah semakin ba bam...

syariza09 said...

mamyharraz

maybe costum tu wat dia lain kot

syariza09 said...

~Siti Hajar~

kena tenung lama2 gak kan, tu pon susah nk kenal

syariza09 said...

Zaidah

pasni dia kena cari tajaan slim world laa

ARIFFDA said...

nak tumpang komen juga...saya pun tak kenal sapa yg pakai baju itam sbb td saya nmapak paper ni kat opis kontraktor, nk belek lebih2 segan..sib baik ada info kat sini...hihi

izan_cute said...

akak,izan ingat rosnah mat aris td hehehe

syariza09 said...

ARIFFDA

ye la kann, susah nk kenal sbb muka dh berubah

syariza09 said...

izan_cute

kwn akk pon igt rosnah mat aris td, rupanya slh org daa

MrS. F!zA said...

omak aihhh nmpk cm veteran giler..hehehe

syariza09 said...

MrS. F!zA

tu pasal la mula2 tu leh teka aishah..ngeh ngeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails