~ CliCk mY HeArT ~

Friday, November 26, 2010

Nak berubah kena la rajin-rajinkan diri

Prasan tak
Alaaa.....buat2 tak prasan la tu
Layout baru U

Bila dah bosan tgk yg lama, wajib la diganti yg baru
Tukar punya tukar dah jadi cacamarba
Dah tu kena la private blog jap
en nuff pun tetiba ilang, cik nuff kat side bar ada la pulok
dah jd gitu, kena la membolatkan mata godek2 kt html, copy paste 
adess mau pening jap

godek punya godek, sib baik la en nuff dah muncul
alamak! ada lagi yg dah ilang
list member2 smua dah ilang
kawan2 kalo tgk x der dlm list tu jgn kecik ati tau
jap lagi ai tambah satu persatu, maybe take time nk kena godek dulu
kalo rajin tu bagi la uolsnye url
..........sorry....


***********************
nak tukar kena pikir 3-4 kali malas nk membolatkan mata lg
bila dah boring, kena tukar gak kan



6 comments:

izan_cute said...

akak,tukarkan layout izan plak hehehehe

Ogy said...

ehhh dh tak blueeee....eheehe

syariza09 said...

leh kasi akk panodol byk2 tak, dh pening tahap gaban nie ^_^

mamyharraz said...

rumah baruuu :)

syariza09 said...

Ogy

ekceli mmg nk blue, tp x dak yg best. nest time jumpa ai tuka lg okeh

syariza09 said...

mamyharraz

sila masuk....betul dah tu, tak salah rumah pong

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails