~ CliCk mY HeArT ~

Friday, November 12, 2010

Chinta Chanduri @ Alamanda

Ptg semalam tak dapat tgk ending crita Chinta. En asben ajak ke Alamanda after opis coz dia ada wat pemilihan bowling ngan kwn2 opis. Masa dia ajak hati dah berbelah bagi nak pegi atau tak. Dah ler semalam last utk crita yg aku minat tu. Cinta Chanduri @ asben? 
Laslty mesti la aku pilih asben, nak ler jaga hati juga kann. Pasal Chinta tu aku dah leh agak ending dia. Sib baik kat tempat boling tu ada tv, leh juga jeling2 jap

sib baik ler depan pusat bowling ada tempat game ni
leh gak bawa @im@n gi melayan kt ctu
RM5 sudaa terbang...tak pe janji dia tak kaco abahnya

dah penat, baring2 minum susu dulu
abahnya tgh tunggu giliran
makan malam kami di RasaMas (makanan kat cni macam tak kena jer ngan selera aku, lain org lain rasa ok)

Dah abis makan, beli sikit brg2 kt C4 & terus balik rumah

**tamat sudaa**


12 comments:

mama tisya said...

nasibaik bole tgk gk ye..tp kt tv3 website pn leh tgk ulangan...heheheh

**nk mintk tlg vote utk tisya kt fb..more details kt blog...tq

ann @ hatiberbunga said...

takpe.. dahulukan asben, dapat pahala, apa?
plus, dapat jalan2 apa?
klau ann la.. hati dah berbunga2 giler. hihi..

-Sara- said...

tmpt2 game mmg cmtu kn, jp je dh rm5 kn.. tp xpelah utk ank kn :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pa, nanti sure ada ulangan cerita tu... hehe

sama la ngan husband salwa, tekak dia memang tak leh terima makanan kat rasa mas ni... katanya rasa cam loya pas makan...

izan_cute said...

izan suka rasamas eheh.tp tu la kan kak,lain org lain selera.izan pun rajin ke Alamanda setiap kali peri rumah cousin kat Presint 8 tu. =D

mamyharraz said...

ok kita sama!~tak dpt tgk ending chinta..habis satu nak tgk kirana satu nak tgk hegamaru yg terkorban sy lahh :'(

syariza09 said...

mama tisya

mmg pun, cuma malas nk login jer
insyaallah, nanti sy vote k

syariza09 said...

ann @ hatiberbunga

kannnn....pepehal kena amik hati asben kan..+ dpt pahala lg :)

syariza09 said...

-Sara-

ye lah. ikutkan jer, janji dia x nangis2 udahh

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

tekak sy sama ngan asben Sal..hehehe

syariza09 said...

izan_cute

ada cousin rupanya, patut ler tgk byk pic izan kt almd

syariza09 said...

mamyharraz

berkorban apa saja...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails