~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, October 28, 2010

Salam Khamis

Dah pon kembali smula bekerja mcm biasa. 
Dh 3 hari tak bekerja, bila nak mula smakin malas..issshh..isssh
Semuanya kembali seperti biasa, che asben pon dh slmt balik, aku pon dh smlt balik. 
Back to normal.
Ari ni kena buangkan sifat malas, 
ingat pesanan big boss masa meeting ari tu, kami adalah duta kecil di jabatan/kementerian tempat kami berkhidmat..tunjukkan yg terbaik..semangat utk diri sendiri.


Jap jap lagi aku story yaa. Ni baru warm-up
Nak wat keja dulu, dh rilex sikit br aku update okeh

2 comments:

-Sara- said...

wahh! dh kembali dh die! :)

p@kcikLie said...

Salam, selamat bertugas dgn jujur dan kembali berblog dgn ceria...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails