~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, October 12, 2010

Aku pon tak nak ketinggalan

Sabtu lepas aku gi kenduri kahwin kawan en asben di AU4. Pastu dah selesai en asben ngajak pula gi KLCC sbb nak bawa Aiman gi main playground. Ooooppppsss!!! Minta maap yer. Boleh tak kita gi tempat yg ber'air-cond'. Org sebelah ni pakai baju kurung yer, tak koser nak berjemur panas dek matahari.
Lastly, dia sebut nak gi Wangsa Walk (WW). Yg tu baru ok. Dah sah2 ler tempat tu ber'air-cond', sejuk sikit..ngeh..ngeh




Oooo mcm ni rupanya Wangsa Walk. B4 ni aku hanya baca kat blog org2 lain jer pasal ni. Kalau aku tak berblog, sahih aku tak tau pon pasal kewujudan WW ni. Yg aku tau kalau Wangsa Maju ni cuma Jaya Jusco jer. 
Tempatnya biasa2 jer, tapi yang paling best depan WW ni ada kedai Romantika (bentuk kedainya ala2 rumah), kalo peminat deko english mesti tau apakah itu Romantika..hehe.


Bagi aku kat dalam kedai ni biasa2 jer, cuma kalo nak makan tu kiranya banyak choice juga la. kat sini aku ada jumpa Restoran Popeye. B4 ni aku ada wat n3 pasal popeye (ala...ayam dia mcm KFC tu), tapi disebabkan perut dah pon penuh ngan lauk pauk kenduri, tak dapat la aku merasa masakan Popeye (bini Popeye yg masak ker)

tempat bowling adalah tempat wajib utk en asben skodeng


Misi seterusnya jalan & jalan. Pastu mataku ternampak pula Romantika..yippieee.kat dlm ni pon ada. Apa lagi teruslah terjah. en asben, sila bawa Aiman kat tempat lain yer, kalo brg pecah ai tak de nk nak ganti okay.
Boleh laaaa, tapi rasa tak puas la sbb yg dlm WW ni kedai dia kecik jer, tak banyak brg sangat.
Aiamn dibawa ke tampat yg sepatutnya oleh abah---tempat utk habiskan token

x beli brg banyak pon sbb x puas nk pilih brg2 kt situ
Aiman buat perangai, tak nak mama pegang tangan, nk jln sendiri



Terjah pula kedai RM5, banyak pula yg terberkenan. Apa laie, rembat jer.
Terjumpa pula bekas utk letak botol susu & botol air, suka sangat
Ada pula jual frame putih, offer pula tu

******************************

Sekian saja kami berjalan2 di Wangsa Walk
Org Putrajaya pon dah sampai Wangsa Walk, tapi org Kg Baru lom sampai2 lagi (dipetik kata2 mil)

6 comments:

mamyharraz said...

wahhh samalah kita pun ke popeye mkn situ :)

-Sara- said...

ehehe..cmtulah kn bile bwk bdk bejalan..lgsg xnk pgg tgn kite..sebok nk jln sndiri..

oh btw sara dh penah mkn kt popeye tuu.. cm ok oklaa ayam die..but i m addicted to mc'd chicken lg laa..hehe :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

banyak kali dah ke wangsa maju tu sebab dekat ngan umah akak...

tapi tak pernah sampai lagi la kat ww tu... nak kena terjah nih... hehe

syariza09 said...

mamyharraz
rajin mamy mkn kt situ

syariza09 said...

-Sara-
sy pula x gemor ngan ayam McD, lbh suka ngan KFC

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
pasni leh la terjah, tukar angin pula

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails