~ CliCk mY HeArT ~

Monday, September 6, 2010

Apa ada dlm laci

Ari ni aku ada rahsia..Aku telah seludup sesuatu dalam laci.
 Pada saper2 penggemar menda ni mesti meroyan bila nampak  
Jom zasss apa yg ada dlm laci opis ku ini










Aku ada Toblerone. 
Sebab apa aku sorok. 
Sebabnya setiap 15 minit aku akan ngap & ngap, sampai licin


Coklat ni aku ada 2
Dalam bulan puasa ni ada 2 org pegawai bg coklat ni. Sajer tau dorang bg bulan2 posa.
Tergoda I. Ari ni aku sudah raye, suda angkat bendera Jepun. Masa ni la dpt merasa
hehehe...korang2 di sana, jgn terliur yer


Brg2 ni pula dibagi oleh salah seorang pegawai chinese kt tempat aku.
Setiap tahun dia akan bagi hadiah raya utk staf dia & yg bukan staff (yg terpilih sajok)
Aku bukan staf dia tapi aku adlh insan terpilih (prasan suda)
Dia juga dealer AVON, sbb tu dia suka bg brg2 AVON
Apa-apa pun terima kasih
Lepas raya nanti I bagi hadiah birthday kat U pula yer

4 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

oo, ada orang raya awal ye... tak aci nih... hehe

tu la kan, best je bila ada orang baik ngan kita. kat office lama dulu merasa la jugak. kat sini??? erm... huhu

syariza09 said...

hehe...nk wat camna...dh ketentuan

Org2 opis ni mmg ramai yg baik2. Tak pa la Sal, apa2 pun biar kita wat yg terbaik sudaa

mrs_yus said...

waa bestnye dpt hadiah raye! :)

syariza09 said...

rejeki nak raya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails