~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, September 7, 2010

Aku sibuk, dia sibuk, mereka pon sibuk

Betulkan...Aku rasa skrg ni smua org dlm keadaan sibuk termasuklah aku.
Mlm tadi dah busy, pagi ni pon masih lagi busy.
Malam tadi kluar gi Mydin semata2 nak kulit popiah. Hampeh tul, dh abis la pulak.
Gi pulak kedai mamak, sib baik ada jual. Bukannya apa, aku cadang nak wat utk k.ipar & adk ipar. Entah bila nak buat, tak tahula. Esk dh nak blk kg. Harap2 ari ni sempat. 

Malam tadi masa utk mendobi. Tak abis ngan smalam, smbung pula pagi ni. Membasuh jer kerjanya. Pakai tangan pon ada, pakai mesin pon ada. Penat weh.
Dah basuh banyak2 ni mula la ada masalah penyidaian.  Tempat yg disediakan utk sidai kt kuarters ni mmg tak best, sbb dapat kena matahari sikit jer. 


Kain baju yg tebal mmg tak leh sidai kat situ, nanti tak kering pulak.
last2 terpaksa sidai kt depan hall & tingkap..
aku mmg tak suka situasi mcm ni, tp aku terpaksa





ni bkn rmh aku yer (pic: google)

Pastu yg kecik2 tu aku mmg tak suka sidai terdedah sgt. malu wehh org tgk brg2 kecik kita, dah la ada mcm2 saiz, kaler, corak

Yg pasti aku takkan sidai yg kecik2 tu mcm ni




^_^



dan tidak juga mcm ni




^_^





aku kalau sidai yg kecik2 ni dlm gaya sopan okeh....sila percaya

6 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

erm, tu las... dah start sibuk nih... baju raya pun belum basuh lagi... adeh...

baju2 lain dah settle dah.. malam ni pas bukak posa la kot mulakan operasi... hehe

ainnoraini said...

ala kesianye...penat ye...

nak ucap selamat hari raya buat syariza sekeluarga...
moga berbahgia menyambut Lebaran yang bakal tiba.

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
semapt ka nk basuh baju raya tu..la ni dh start ujan la pulak

syariza09 said...

ainnoraini
penat sblm raya.

Selamat Hari Raya

.::Lynn::. said...

baju ai pun masih banyak lagi di ampaian belum kering...

syariza09 said...

.::Lynn::.
U x per la blk Khamis. lmbt lg tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails