~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, August 18, 2010

Sempena raya

Pink kaler..yehhh. itulah tema utk tahun ni..
Bukannya utk baju tapi PINK itu utk dinding rumah. Bukannya dinding rumah aku tapi dinding utk rumah MIL. Terkezut ai bila mula2 sampai depan pintu rumah.
 Betul ker ni rumah mama....isshhh betul la. 
Dulu dinding ni kaler putih, tapi sempena nak raya ni adik ipar & tunangnya telah upgrade menjadi Pink kaler...
Prasan tak ada dua pink kat sini..

pink gelap & soft pink

yg ni nampak lembut jer

yg ni nampak garang sikit, ye lah dh depan meja makan. 
Kalo nak makan tu kena buat garang2 sikit, kena makan banyak tau

**rumah MIL ni rumah flat, jgn heran kalo nampak ruang tamu tu banyak barang**

4 comments:

MRS. K said...

MIL i pon dok flat.. tapi ruang tamu die ada set kerusi jati jer.. meja makan kat dapo.. sempit pon kat dapo je la..memang kosong giler.. huhuu.. die tak suke barang banyak kot

syariza09 said...

Mrs K

Kat dapo lg sempit, tak leh ramai2 kat dapo. nk letak meja mkn pon dh tak muat. Ni flat lama la, flat satu blk jaa

Ogy said...

shantekkk i likeee

syariza09 said...

Ogy
mama gee ni mmg suka kalo apa2 jer yg kaler pink. tul tak? :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails