~ CliCk mY HeArT ~

Monday, August 23, 2010

Nak pilih kaler apa ya?

Raya dah nak dekat. Tapi aku ni baju raya lom ada lagi. Tema pon tak tahu nak pilih kaler apa. en asben masih dok tercari2 lg kaler yg sesuai. Apa2 pon kena cari baju melayu  en asben & aiman dulu. Pastu baru leh cari baju ready made aku. Sesajer aku godek2 tenet cari kaler yg sesuai utk thn ni. 
zassssssssssssss


Yg pasti aku dah tak mo kaler hijau, termasuklah apa2 saje tone yg tercalit kaler hijau
Dah 2 thn aku pakai kaler ni...dah mohsan



pepel ni mcm terang sgt pulak

 Kalo kaler biru ni mmg aku suka. Aku ni pantang tul nampak kaler biru. Tapi rasanya en asben dh banyak baju melayu kaler biru (musti dia dh mosan)

Yg ni nampak mcm cantik jer, nak kata pink pon bukan, nak kata pepel pon bukan 

Oren lembut ni pun cantikss. Tringat pula ngan kuiz kat FB
"thn ni baju raya anda kaler apa"
result: OREN
hehe..akan dipertimbangkan

Biru muda, cantiknya
dah mcm kaler blog ni pula  : P


Tp yg pasti aku tak nak kaler ni
en asben jgn sesekali paksa ai pakai baju kaler ni ya

^

^

^

^

^

^




8 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

oren / peach cantik....

Kenapa, tak suka merah ke???

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~
ok..dlm pertimbangan
merah tu mmg x dak dlm list..x suka kaler ni

♥etiey erywan♥ said...

hahha....warna pilihan selalu susah nak wat pilihan... nak kalo laki bini tak sama warna... kehkeh....

syariza09 said...

♥etiey erywan♥
hmmmm...betul la. nanti kalo tiap2 thn biru, org2 terdekat naik mosan lak..

Fara said...

kita pn tgh mencari tema....fb kita sama la kaler oren. tgk la time menyopping tu kaler ape yg berkenan itu lah tema thn ni...hihihi. senang kan?

syariza09 said...

Fara
laaaa....sama ker result kita. ye lah, bila baju2 tu dah ada dpn mata, rasa naik juling pula..hehe..

adianiez AIDA said...

hmmm... aida tiada pilihan tahun ni, kena berhijau-hijauan satu famili. sebab hubby nak recycle baju melayu nikah dia dulu!!! nyampah!!!

syariza09 said...

adianiez AIDA
alaa ok la tu. jgn membazir..pakai jer kalo tu. next year suruh la hubby tuka yg lg ngetop :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails