~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 27, 2010

Dah 2 kali pusing, tapi...

Mlm tadi en asben ajak gi jualan gudang di presint 2. Kalau diikutkan hati, aku rasa malas jer nak gi ssb last year aku dah pun ke sana & rasanya adalah tak best.
Tapi org dah ajak kan......tak sampai ati pon nak menolak.
Masa parking kereta, aku dah leh agak, mesti ramai orang ni.
Ooooo tahun ni ada kelainan la juga sbb ada booth bodyshop kt luar bazar. 
Bila dah masuk dalam, memang betul la org dah bersesak2. Ngan yg bawa baby, bawa stroller.....ades...
Tetiba jer aku ternampak patung itam (tinggi pula tu), rupa2nya ada dijual barang designer terkenal Bill Keith. Kasut dia mmg lawo2 glam gitu, tergoda ai. Tapi bila dibelek2 harga & ditolak diskaun, kasut itu suda tidak menjadi lawo. Harganya ratus2 weii..tak pa la. Mak pakai kasut BATA pun ok per.
Pusing sana pusing sini, pegang tu  pegang ni. At last, brg2 ni jer yg aku amik


Air tin Nescafe yang offer, sandal en asben & kuih raya utk testing (sib baik sedap)
Utk aku & Aiman ngak ada 
sbb: tak de yg berkenan di hati



2 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pergi pun lagi... dah tak terasa pun nak pergi... hehe

ye ke, kalau tak best memang konfirm la malas nak pi... hehe

syariza09 said...

tu pasai...sy rasa mcm tak best jaa. mungkin sbb brg yg nak tak dak kat situ kot...prasaan org lain tak tau la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails