~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, July 14, 2010

Rugi x rembat banyak2

Sabtu lepas aku ke rumah my mil, kiranya ikut jadual lawatan laa.
dh 3 minggu x ke sana, asal nk gi my mil pula yg dak kt rumah. ari tu pula asyik ujan jer, mula la aku rasa gelisah. Astro pula wat hal, kejap leh on TV kejap x leh.
Planning nak gi KLCC pun x leh (sian ngan Aiman, dh lama ngidam nk gi sana).
Aku pun suarakan ler nk ke uptown Danau Kota. Aku x nah gi sana, sblm ni aku pernah gi uptown Kota Damansara & downtown Cheras jer.
My mil pun setuju gak, dia pun dh lama x gi sana. Sib baik la mlm tu ujan dh berenti..hehe..aku suka. Sampai sana pun dh kul 10lbh..uissshhh banyak gerai..happening giler.

Aiman yg dh tido pun leh terjaga nengok lampu terang benderang. Mana la datang manusia2 yg banyak ni, yang baby, yg bawa stroller......issshhh cian pula aku tgk baby kena bersesak2 kt tempat camtu.
Apa leh wat, mama & papanya dah gian nak shopping. Aku ni x der la bershopping sakan,beringat sikit duit banyak nak pakai. Beli pun org kata ala2 lepas gian jaa.
Tapi seyesss..... mmg murah gila brg2 kt ctu. Rasanya aku nak pi lagi kot..ari tu x puas sbb kejap sangat. Tempat dh best, strategik....yg x bestnya kt cni susah nak cari parking, puas gak ler tawaf.














aku terberkenan ngan stokin kaki yg blh masukkan jari ni $5 - 2pcs. Aku dpt soklan cepu mas dr mama
Mama: Utk saper?
Aku: Utk Ija la (panggilan manja aku)
Mama: dgn gaya terkejut..Nak pakai kat mana?
Aku: Nak pakai kat opis la, skrg ni musim sejuk. Nanti nak beli glove pulak
Mama: geleng2 kepala & gelak2
Sorry la mama, menantu mama ni mmg kepala gila2 ckit
**stokin pink tu adk aku dh rembat...huhu**



















Beli beg silang ni sbb senang nak dokong Aiman, x yah la aku susah ati bab2 ragut ni. Kalo pakai beg yg galas tepi, mula la aku dok kepit celah ketiak jaa
$15


















belon $1
umpan utk Aiman dok diam2
: D

 Lepas gaji ni aku nak terjah ke sana lagi...Banyak benda yg aku nak beli.....hajat tu, harap2 dpt dtunaikan


2 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

teringin gak nak pi bila baca cerita syariza ni...

tu la, saya pun dah lama cari stoking camni, senang bila pakai slipar boleh saruk terus ja...

tak boleh jadi ni, nak kena terjah gak la...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
hik..hik..cpt terjah. tp kan bila dah pakai stokin ni rasa lawak pula bila nampak bentuk jari2 kaki tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails