~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, June 10, 2010

Sesak-sesak nanti,leh la guna :->

Bila ada kat opis, pagi2 lagi aku akan wat habit ni. Aku rasa bkn aku sorang yg wat cam ni.
Korang pun mesti ada kannnn.
Dalam laci aku ada peti besi....opppsss..bukan2 (ingat kedai mas ker) ada tabung yg comel.


Tabung ni kwn opis bg masa besday, dpt pula sepasang Hello Kitty
Blue dah penuh, pink masih lg kosong..sape2r ygtak  nak coin tu, sedekah jer kat aku

Dalam tabung ni aku isi duit syiling, kalo org lain collect duit kertas.
Tapi aku ni slalunya kalo duit kertas slalu bagi kat makcik kantin.... opppss not kantin tapi cafe.
Aku x leh sebut kantin, nanti kwn aku marah, dia kata mcm zaman skolah pula sebut kantin2 ni ngeh..ngeh.

Saper2 yg x menabung lg elok u ols wat camni. Time sesak2 duit dah tinggal serdak tu leh la guna..
kekdahnya



4 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

dulu2 rajin gak wat camni... sekarang dah jarang... hehe

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

jom la rajinkan diri, bila da penuh pastu kita korek pula :-)

Ogy said...

nk tukooo leh tak? ai nk guna wet syiling..huhuh

syariza09 said...

ogy..
tuka coin buruk kepada coin canik yg bkilat leh la :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails