~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, June 9, 2010

Contest Photogenic


Ari ni aku rajin, so aku wat tag yg dbaga oleh cik adek gee (nama baru)
Sesaper nak masuk sila klik SINI (contest Izyan)



Contest ni wajib bg gambar photogenic. Puas ooo aku nk cari pic yg ala2 genik (aku yg gedik).
Godek punya godek aku jumpa la pic ni
Tadaaaaa
*
*
*
*
*
*


Ekceli malu nk tayang pic ni sbb make up yg terover
Tapi jgn salah faham bukan aku sesajer make up cenggini. Masa ni aku masuk pertandingan poco-poco kat opis, so utk kasi glemering my cikgu tari, make up kan weols mcm ni..
Cuba tgk...
Teramat la menyerlah bibir ku itewwww.
Part yg aku plg suka tentu la mata sbbnya dah la bibir merah, mata pun dah merah sbb masa tu aku kena virus sakit mata. x yahpakai contact lense. Dah la skt mata, pakai lak bulu mata pelesu..
Kenangan oooo
..ngeh..ngeh.


Lastly la aku nak tag sama itu
Fiza

**sila tayangkan fotogenik anda! don't be shy**

4 comments:

MRS. K said...

kite tak gedik la! so takde gambo! hahaha

Ogy said...

cunnn aaaaaaaaaaaa....rsnyaa ni kali kedua makeup tebal2 lepas kahwen kan? ahaksss

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

ok la tu cun la.. bukan selalu dpt make up cm gitu! hikhik

syariza09 said...

MRS K
Kalo yg terlentok2 tu pun boleh, U banyak kan gamba camtu :)

Ogy
masa kawen pun x mekap camni :-(


Mrs Fiza
huhuhu...xdpt make up camni x per, lg I suka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails