~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, June 10, 2010

Ku Ku Ku

Apa yg ku ku ku.
Ari ni baru aku prasan, masa aku buka blog & stay lelama ckit tetiba jer bunyi yg pelik2.
 Heran pula aku, b4 ni x dak la bunyi2 camni. Puas aku skodeng, kat mana la yg bunyi tu.
Rupa-rupanya bunyi jam dlm blog hahaha aku gela sorang2.
 Ingatkan jam rumah je yg bunyi, jam blog pun leh bunyi he..he..he



















setiap 15minit jam ni bunyi trrrrrrr
kalo dah cukup jam misalnya dah kul 12, tuka pula bunyi mcm ni ku ku ku


***Sblm ni x der bunyi2 tu sbb aku guna jam design lain**

3 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hahahaha.. lawokla.. umah sendiri pon tak pasan ada jam bunyik..hehe

Ogy said...

huiooo canggihhh siap adoo munyik2...

syariza09 said...

Fiza...
man nk prasan, dulu pakai jam yg x dak bunyi


Ogy
Canggih manggih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails