~ CliCk mY HeArT ~

Friday, June 11, 2010

Edisi mencari menu



Smalam my mil call, katanya esok ptg dia & adk ipar nak tido kt rmh aku.
Kebetulan ari Sabtu & Ahad adk ipar ada keja sikit kt Teratak Hijaz (lbh krg mcm resort ) di Sg Merab, jd dia malas nak ulang alik. Ye la jauh gak tu.
Cuma.....biasa la aku ni kalo my mil dtg rmh mula aku wat kelam kelibut. Dalam kepala ni mula pikir, apa la aku nak masak nanti huhuhu.
Takkan tiap kali dia dtg, aku nk jamu lauk yg sama jer.
Nampak sgt aku  tak tau nk masak menu lain (betul paa..sajer x ngaku : D )
So, tgahari yg panjang ni aku kena kerja keras cari menu2 yg baru di blog masakan
***alahai***

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selamat memasak ;-)

syariza09 said...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil
masih fening ni nk msak aper tuk esk..

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, selamat menjamu mertua... tak pa, slow2 pilih menu yang baikkk punya... hehe

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
he he..menu dh dpt, buat yg simple & yg slalu msk kt rmh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails